Prodej obchodního prostoru, Praha - Smíchov, Na bělidle, 477 m2 (ID: 1992583)

Na bělidle, Praha 5 - Smíchov

24 000 000 Kč HYPOTÉKA od 114 377 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Obchodní prostory - přímo v Praze na Andělu - 477 m².

Ve výhradním zastoupení nabízím prodej obchodního prostoru na jedné z nejfrekventovanějších křižovat hromadné dopravy, na pražském Andělu.


Obchodní prostor se v současné době využívá jako restaurace, díky přímému vstupu na ulici se však nabízí široká škála využití. Prostor může být ideálním místem pro typ podnikání, kde je potřeba, abyste byli dobře vidět. Celková výměra, rozkládající se ve dvou patrech činí 477 m². To hlavní a nejzajímavější najde budoucí majitel v přízemí, kde je k dispozici 228 m² plochy. Respektive 116 metrů obchodního prostoru a 112 metrů zahrádky ve vnitrobloku. Dalších 249 metrů leží v suterénu. V prvním podzemním podlaží je technické zázemí a velký, otevřený sál sloužící jako další část pro hosty restaurace. Co byste eventuálně v suterénu provozovali vy, záleží už jen na vás.
Nabízí se i možnost využívat pro své záměry jen přízemí a suterén pronajmout. Variantou je i nechat běžet nájemní smlouvu současného nájemníka. Prostor bude při předání nemovitosti kupující straně vyklizen. Pokud by byl zájem o odkup vybavení viditelného na fotkách, bude záležet na individuální dohodě. Vzduchotechnika zůstává součástí prodeje.


Největší devízou naší nabídky je místo. Anděl je v současné době jednou z nejfrekventovanějších dopravních křižovatek v Praze. Setkává se tady stanice metra a projíždí zde mnoho tramvajových linek do všech koutů Prahy. Zároveň se jedná o velmi oblíbené místo z hlediska nakupování a kultury a v neposlední řadě je zde obrovské množství kancelářských budov. Místem denně prochází i nižší stovky tisíc lidí.


Přijďte se o této investiční příležitosti dozvědět více a domluvte si osobní prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
24 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Na bělidle, Praha 5 - Smíchov
ID
00169
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
477 m2
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpán Tikovský

Štěpán Tikovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti