Prodej rodinného domu, Chabařovice, V Aleji, 300 m2

V Aleji, Chabařovice

4 950 000 Kč HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc

(vč. kompletních právních a realitních služeb)

Doporučené firmy v Chabařovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Velký dům v Chabařovicích

Velký rodinný dům v Chabařovicích na prodej. Konkrétně v ul. V Aleji.

Dům je v současné chvíli řešený jako velký rodinný, ideálně dvougenerační. Nabízí dvě obytná podlaží, velkou půdu a sklep. Přízemí nabízí celkem 5 místností a koupelnu. Patro poté dalších pět místností a terasu. Jedno podlaží nabídne cca 130m². Celkově je dům v původním stavu a je potřeba počítat s velkou rekonstrukcí. Směrem do ulice jsou plastová okna, do zahrady pak původní dřevěná.

Pokud byste hledali investiční příležitost a byli ochotni podstoupit náročnější rekonstrukci, pak dům dokáže nabídnout prostor pro 4 - 6 bytů. A poptávka po nájemním bydlení na menších městech, jako jsou např. Chabařovice, je vždy výrazná.

Dům je napojen na elektřinu, plyn, vodu i kanalizaci. Vytápění je řešeno centrálním kotlem umístěným v suterénu domu. Jednotlivá podlaží pak mohou mít krbová kamna. Výhodou je bez pochyby průjezd pro vozidla do zahrady, např. kvůli zásobování materiálem.

Zahrada nabídne téměř 1.000m². Jedná se o dlouhý pruh cca 100m na 12m. Je plná vzrostlých stromů a můžete z ní těžit hned. Samozřejmě tu nechybí posezení a prostory jako kůlna či nářaďovna.

Tato nemovitost bude skvělá pro klidné bydlení na maloměstě, které nabídne kromě základní vybavenosti zejména klid a možnosti využití volného času. Ať už se jedná o sportovní využití, tak o návštěvy přírody. V Chabařovicích najdete malé obchody, restauraci, poštu, zastávky autobusů, základní i mateřskou školu (tu dokonce přímo před domem. ). Nájezd na D8 je vzdálen 5min autem.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě kdykoli kontaktujte. Budu se těšit.

Parametry domu

Cena
4 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. kompletních právních a realitních služeb
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
V Aleji, Chabařovice
ID
7653
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
456 m2
Plocha nemovitosti
1382 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Král a makléři

Londýnská 2719/13, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

David Král

David Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chabařovicích?

Podobné nemovitosti