Prodej rodinného domu, Praha - Uhříněves, Zlenická, 225 m2 (ID: 1991910)

Zlenická, Praha 10 - Uhříněves

15 890 000 Kč HYPOTÉKA od 75 727 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize, právních a finančních služeb)

Doporučené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k domu

Udržovaný krajní řadový dům 6+1, plocha 225 m², pozemek 400 m²

K nastěhování dle dohody.

Exkluzivně nabízíme k prodeji udržovaný krajní řadový dům 6+1 po celkové rekonstrukci s plochou 225 m² a pozemkem o velikosti 400 m² (zastavěná plocha 131 m²). Nachází se ve velmi klidné části žádané lokality Praha Uhříněves.

Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, elektřinu, plyn a disponuje studnou.

Parkování: garáž v domě a parkovací stání s přístřeškem na pozemku. Dvoje vrata pro vjezd na pozemek jsou elektricky dálkově ovládaná.

Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje nový plynový kondenzační kotel. Dům je zateplen. Energetická náročnost je D.

V domě je nainstalován alarm.

Suterén je rozdělen na garáž pro 1 auto, dílnu, technické místnosti, koupelnu s WC, a sprchovým koutem a světlou obytnou místnost, která je využitelná jako pracovna nebo samostatná garsonka a která je přístupná samostatným vchodem ze zahrady.

Ve zvýšeném přízemí se nachází světlý obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, dále vstupní hala a WC. K jídelně přiléhá prosvětlená zimní zahrada, ze které je přístup schodištěm do zahrady. V obývacím pokoji jsou krbová kamna.

V 1. patře jsou tři prostorné ložnice, jedna z nich se vstupem na terasu. Na patře je k dispozici velká koupelna s vanou a WC.

Zahrada o velikosti 270 m² je osázena trvalkami, dřevinami a vzrostlými stromy. K domu přiléhá na jižní straně terasa s pergolou zastíněná vistárií.

Dům se nachází v klidné, rezidenční části obce. Autobusové zastávky mnoha linek jsou vzdálené 6 minut chůze, vlakové nádraží Praha Uhříněves 10 minut. Cesta vlakem na Hlavní nádraží v centru Prahy trvá 20 minut. V docházkové vzdálenosti od domu je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, lékařský dům, úřady, restaurace, nákupy (3 supermarkety v místě). Obchodní zóna Průhonice-Čestlice s Aquaparkem je vzdálená 4 km. Na cyklostezky se lze napojit přímo od domu a přírodní lokality v blízkém okolí poskytují mnoho příležitostí k procházkám a rekreaci.

Parametry domu

Cena
15 890 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize, právních a finančních služeb
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Zlenická, Praha 10 - Uhříněves
ID
41
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
225 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
131 m2
Plocha nemovitosti
400 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Filip Kušmirek

Filip Kušmirek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10?

Podobné nemovitosti