Prodej rodinného domu, Ostravice, 167 m2 (ID: 1991837)

Ostravice

20 570 000 Kč HYPOTÉKA od 98 031 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Ostravici

Informace k domu

Rodinný dům 4+kk, 166,51 m² se zahradou 329,77 m², označený 3A

Nízkoenergetický dům s tepelným čerpadlem vzduch-voda, dispozicí 4+kk se dvěma terasami s celkovou obytnou plochou 166,51 m² a zahradou 329,77 m² je součástí probíhající výstavby I. etapy komorního projektu Beskydská Brána v malebné obci Ostravice na úpatí Beskyd.

Renomovaní architekti ze studia DW ARCHITEKTURA navrhli devět trojdomů se sedlovou střechou, minimalistickým designem a příjemnou zahradou. Domy jsou navržené pro vlastní bydlení nebo jako druhý domov pro milovníky přírody a sportu, ale i jako výhodná investiční příležitost. Při koupi domu můžete využít nabídku kompletního servisu v podobě pronájmu domu a následného profesionálního servisu a údržby.

Každý z domů má vlastní zahradu, dvě terasy, dvě krytá parkovací stání, z nichž jedno umožňuje napájení elektromobilu. Standardní vybavení všech domů je na vysoké úrovni s důrazem na využití moderních technologií a nejkvalitnějších materiálů. Jsou projektovány jako nízkoenergetické (PENB-B). Disponují tepelným čerpadlem vzduch-voda, podlahovým vytápěním v celém domě s kombinovaným topným žebříkem v koupelnách, velkoformátovými hliníkovými okny s tepelně izolačním trojsklem a elektrickými venkovními žaluziemi, sanitární keramikou Villeroy&Boch a bateriemi Hansgrohe. Vstupní vchodové dveře jsou hliníkové bezpečnostní třídy 3. Domy mají přípravu pro komín, krbovou vložku, fotovoltaické panely a klimatizaci v horních patrech.

Projekt Beskydská Brána vyniká svojí polohou. Nachází se v klidné a bezpečné části obce Ostravice, je obklopen zelení, což zaručuje soukromí a klid. Samotná obec a blízké okolí nabízí vše potřebné pro spokojený život. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost. Ať se jedná o školu nebo školku pro vaše děti, lékaře, různé obchody nebo dostatek možností vašeho společenského, sportovního a relaxačního vyžití. V těsné blízkosti je srub Petra Bezruče, nedaleko najdete golfová hřiště Ostravice a Čeladná.

Ostravice má výborné dopravní spojení s okolím. Vlaková zastávka se nachází 8 min a autobus 10 min pěšky od projektu. Hned vedle domů vedou turistické trasy a cyklostezky. Dostupnost do Brna je do 2 hodin autem a do Prahy cca 3,5 hodiny.

Výstavba I. etapy je v plném proudu a dokončení je plánované na jaro 2025. Zahájení II. etapy se plánuje na konec letošního roku a dokončení v zimě roku 2025.

Při koupi domu můžete využít dotovanou hypotéku 2,99 %. Ceny začínají na 14,5 mil. Kč a platba je 10% po podpisu budoucí kupní smlouvy / 90% po kolaudaci.

Více informací o tomto projektu, lokalitě a aktuální nabídce domů najdete na webových stránkách projektu. Prodej přímo od developera. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
20 570 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Ostravice
ID
3A
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
167 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
448 m2
Ukazatel energetické náročnosti
65 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petra Zachveja

Petra Zachveja

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravici?

Podobné nemovitosti