Prodej rodinného domu, Hrabová, 130 m2 (ID: 1991670)

Mlynářská, Ostrava - Hrabová

8 590 000 Kč HYPOTÉKA od 40 937 Kč /za měsíc

(vč. advokátní úschovy a provize RK)

Doporučené firmy v Hrabové

Informace k domu

Prodej RD se zahradním domkem, 130 m², Ostrava - Hrabová

Chcete bydlet ve městě a přitom v klidném prostředí jako na vesnici? Tak přesně pro vás mám ke koupi rodinný dům v Ostravě-Hrabové na ul. Mlynářské s užitnou plochou 130 m².

Ráda bych vás pozvala k prohlídce tohoto útulného rodinného domu, který prošel pečlivou rekonstrukcí pouhých 6-9 let zpět, což zaručuje vysokou kvalitu a moderní materiály. Tento zmodernizovaný dům se nachází ve vyhledávané lokalitě Ostrava – Hrabová a nabízí nejen pohodlné a klidné bydlení, ale také dostatek životního prostoru pro vaši rodinu.

V I. NP domu je velká vstupní chodba, prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyň s jídelnou, ložnice s výhledem do zeleně a rozlehlý obývací pokoj (tedy 3+kk). Do II. NP vedou dřevěné schody – tzv. mlynářské, a je zde ložnice, pokoj se šatnou a WC s umyvadlem. Druhou část patra lze snadno rozšířit o další 1-2 pokoje, což poskytuje flexibilitu a možnosti přizpůsobení domu vašim potřebám.

Dům prošel postupně kompletní rekonstrukcí. Z r. 2013 jsou nová EURO okna, z r. 2015 jsou nové rozvody elektřiny (měď), vody a odpadů (plast), plynu a topení (měď), zateplení fasády. V r. 2018 pak byla hotová fasáda a nová střecha (imitace břidlice z plast. pásů - Ekoternit), včetně zateplení střechy a opravy střešní konstrukce. Dům má venkovní rolety na oknech a také ochranné sítě.

Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem s možností kombinace kotlem na tuhá paliva a má vyvložkovaný komín v nerezu. V obou ložnicích a v zahradním domku jsou klimatizační jednotky, což zajišťuje vysoký standard bydlení s ohledem na energetickou účinnost. Je zde také možnost umístění tepelného čerpadla. Na krytém stání, které je přímo napojeno na dům a zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování, jsou fotovoltaické panely. Dům je oplocen, má pojízdnou motorovou bránu a na zámkové dlažbě před domem mohou ještě parkovat cca další 2 auta.

Částečné podsklepení poskytuje dodatečný úložný prostor a potenciál pro další využití, vč. sklepa z boční části domu, kde je umístěn kotel na tuhá paliva.
U domu je menší, útulná zahrada, která je doplněna starým sklípkem, jenž dodává domu rustikální kouzlo. Zahrada dále obsahuje zahradní domek, který je z půli využíván jako výrobní prostor (klimatizace, el. průtokový ohřívač, dvojdřez) a z půli jako dílna (cca 35 m²).

Dům se nachází v prestižní lokalitě, která nabízí klid a pohodu, ale zároveň je v dosahu veškerých důležitých služeb a dopravních spojení (směr Frýdek-Místek a centrum Ostravy cca 10 min autem). V blízkosti se nachází škola, školka, obchody a služby, stejně jako spousta zeleně pro relaxaci a volnočasové aktivity.

Pokud máte zájem o prohlídku této exkluzivní nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Jsem tu pro vás, abych vám poskytla veškeré potřebné informace a domluvila si s vámi termín prohlídky.
PENB a půdorysy se vyhotovují.

Parametry domu

Cena
8 590 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátní úschovy a provize RK
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Mlynářská, Ostrava - Hrabová
ID
344-NP00152
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
213 m2
Plocha nemovitosti
998 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Easy

28. října 1610/95, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Andrea Glinzová

Andrea Glinzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrabové?

Podobné nemovitosti