Prodej chaty, Klučenice, 52 m2 (ID: 1990358)

Klučenice

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Klučenicích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásnou chatu o dispozici 3+1, která se nachází v malebné lokalitě Podskalí u Klučenic, jen 300 metrů od břehů Orlické přehrady. Chata stojí na pozemku o rozloze 442 m a samotná má užitnou plochu 22 m.

Pozemek a okolí: Na pozemku se nachází dřevěná kůlna, poskytující dostatek úložného prostoru pro vaše nářadí, sportovní vybavení nebo zahradní nábytek. Pro vaše pohodlí je k dispozici také vlastní studna s venkovní sprchou, což je ideální pro osvěžení během teplých letních dnů nebo po dni stráveném u vody.

Interiér chaty: Interiér chaty je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a útulnost. V kuchyňce, která je srdcem domova, můžete připravovat lahodná jídla a vychutnávat si je v příjemné atmosféře. Koupelna a toaleta jsou snadno dostupné a nabízejí potřebné zázemí. Prostorný obývací pokoj s jídelnou je ideálním místem pro rodinné setkání, odpočinek u televize nebo večerní posezení u krbu. Dvě ložnice nabízejí dostatek prostoru pro klidný spánek a odpočinek, což vytváří dokonalé zázemí pro vaši rodinu nebo hosty. Toaleta s koupelnou je prakticky napojena na jímku, což zajišťuje bezproblémový chod a komfort.

Exteriér a venkovní vybavení: Před chatou se nachází příjemné sezení na terase, které je perfektním místem pro relaxaci a vychutnávání klidných momentů v přírodě. Terasa je ideální pro ranní kávu, odpolední čtení knihy nebo večerní grilování s přáteli. Okolí chaty nabízí dostatek prostoru pro různé venkovní aktivity, zahradničení nebo hry s dětmi.

Blízkost Orlické přehrady: Orlická přehrada, která se nachází pouhých 300 metrů od chaty, je jedním z nejkrásnějších rekreačních míst v České republice. Nabízí široké možnosti pro vodní sporty, jako je plavání, jachting, rybaření nebo projížďky na člunu. Malebné břehy přehrady a okolní lesy jsou ideální pro pěší turistiku, cyklistiku a pikniky v přírodě. Tento blízký kontakt s vodou a přírodou dělá z této lokality výjimečné místo pro rekreaci a odpočinek.

Ideální pro únik z městského ruchu: Tato nemovitost je perfektní pro ty, kteří hledají útočiště před městským ruchem a chtějí si užívat klid a pohodu v soukromí vlastní chaty. Okolní příroda nabízí mnoho možností pro aktivní i pasivní odpočinek, od procházek po lesích až po relaxaci u vody.

Výjimečná příležitost: Tato chata představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří touží po vlastním kousku ráje v krásné lokalitě. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete tento dům koupit.

Parametry domu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Klučenice
ID
13
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
52 m2
Plocha nemovitosti
442 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Černohorský

Ing. Tomáš Černohorský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Klučenicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti