Prodej bytu 4+kk, Beroun - Beroun-Závodí, Jiráskova, 129 m2 (ID: 1990127)

Jiráskova, Beroun - Beroun-Závodí

13 838 800 Kč HYPOTÉKA od 65 952 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Berouně

Informace k bytu

Komorní rezidence 4kk 129m² - zahrada 578m²!

Možnost stěhování za 2 měsíce. Výstavba se již blíží ke konci, ale je ještě možné zasáhnout do úprav, případně realizovat jiné klientské změny.

Individuálně řešený atypický byt 4+kk v patře s prostornou zahradou 578m², nabízí dostatek možností pro realizace Vašich snů. Tato rezidence je součástí komorního projektu s třemi jednotkami a nachází se v patře na jižním svahu rozlehlého pozemku, což zajišťuje vysokou míru soukromí a plochu zeleně 75%. Byt má tři pokoje a obývací část o rozloze 42m². Dále nabízí zádveří s úložnými prostory, dvě toalety, komoru, šatnu a terasu. Byt je doslova uprostřed krajiny, okna lze případně doplnit o exteriérové žaluzie. K dispozici je parkování pro dva automobily (lze rozšířit na 4) a zabezpečený vlastní sklad o velikosti 8m² (lze rozšířit na 16m²).

Tento byt nabízí nejen komfortní bydlení, ale také moderní technologie a kvalitní materiály, které nabízejí spojení funkčnosti, estetiky a šetrnosti k životnímu prostředí.
Tepelná izolace na úrovni pasivního domu, dům je energeticky úsporný a udržuje příjemnou teplotu v každém ročním období.
Dřevěná okna trojskla s robotickým lakováním v odstínu RAL 7032.
Tepelné čerpadlo LG s podlahovým rozvodem, zajistí komfortní vytápění a další úsporu energií.
Koupelny jsou vybaveny velkoformátovou italskou dlažbou Imola X-Rock, vanou Villeroy&Boch a bateriemi Grohe - Smart Control.
Dřevěné podlahy a bezfalcové dveře Sapeli se skrytými panty Saptec dekory dle Vašeho výběru.
Příprava pro venkovní žaluzie, zajišťuje světelný a tepelný komfort, soukromí a bezpečnost.
Automatizace rozpočtu energií domu systémem Loxone, zajistí efektivní řízení spotřeby energie.

Jedná se o poslední nemovitost ve slepé ulici Jiráskova, za Vámi je už pouze les. Beroun se v žebříčku měst České republiky, jenž porovnával kvalitu života, umístil na 2. místě. Vyplývá to z Indexu kvality života 2022, který sestavil server Seznam. Je to dáno i tím, že Beroun nabízí, 6 středních škol, soukromou základní školu, aquapark, sportcentrum, zimní stadion, zbývající občanská vybavenost je absolutní. Prestižní golfový club je Váš soused. Díky blízkosti dálničního nájezdu cesta do Prahy trvá 12 minut, ani bez auta není cesta do Prahy problém, díky mnoha spojům ať vlakem či autobusem. Beroun a jeho okolí je plné přírodních a historických památek, můžete si udělat výlet na okolní hrady a zámky, či navštívit vápencové jeskyně v Koněprusích. V okolí se nachází lesy, cyklostezky a hrady Karlštejn, Křivoklát, Žebrák a Točník. Pro sportovní nadšence je možnost využití široké nabídky sportovních aktivit. Výborná infrastruktura města, ale i této lokality, dává předpoklad pro komfortní bydlení ale i k rekreaci.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte webové stránky http://www.dumberoun.cz

Parametry bytu

Cena
13 838 800 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Jiráskova, Beroun - Beroun-Závodí
ID
578
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
68 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Berdum s.r.o.

Tlumačovská 2766/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Berdum s.r.o.

Berdum s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti