Prodej ubytování, Kohoutov, 772 m2

Kohoutov

14 800 000 Kč HYPOTÉKA od 70 532 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Kohoutově

Informace k nemovitosti

Areál tábořiště NESYTÁ Kohoutov, Podkrkonoší

Prodej zavedeného ubytovacího areálu táborového typu v Podkrkonoší uprostřed lesů. Tábořiště Nesytá, obec Kohoutov s kapacitou cca. 130 míst. Krásné místo, kde v létě voní les a smůla stromů. Velikost pozemku celého areálu 10.932 m².
Tábořiště se nachází 200 m od staré komunikace. Parkovat se dá před areálem i v areálu. Nejbližší autobusová zastávka je v obci Kohoutov, vzdálené cca. 3 km. Součástí areálu je venkovní bazén, wifi a bezpečnostní kamery. V okolí areálu je několik zajímavých míst, kam lze vyrazit na kole, po turistických trasách nebo autem (Babiččino údolí, Les království, Kuks, ZOO Dvůr Králové, vodní nádrž Rozkoš a rozhledna Zvičina).
Hlavní elektrická přípojka 3x 400V jistič 80A. Vlastní studna a městský vodovod. Jímka 50m3 pro celý areál. Energetická náročnost budovy PENB třída: G
Hlavní budova: společenská místnost s podiem a jídelnou, kapacita 90 míst, zařízená a plně vybavená kuchyně pro celý areál, sklady potravin, umyvárny pro ženy a muže, společné sprchy.
Žlutá budova: celoročně obyvatelná 32 lůžek (8 pokojů po 4 lůžkách), vytápění el. přímotopy, klubovna, kuchyňka s myčkou, pračkou, dvě lednice, WC pro ženy a muže, 2x sprcha, zasklená terasa a venkovní terasa .
Nová chata: celkem 10 lůžek, 2x WC, sprcha, společenská místnost, vytápění el. přímotopy.
Zelená budova: kapacita 29 míst, stolní venkovní tenis, dva velké pokoje a sklad prádla.
Dům správce: Obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna s WC, pracovna a předsíň.
Chata s rozhlasem: předsíň, dva pokoje s 6 lůžky, elektrické topení.
Táborové chatičky: Pro táborové účely bylo vybudováno 12 chatiček po 6 lůžkách a 4 chatičky po 4 lůžkách.
Ohledně prohlídky areálu a bližších informací kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
14 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Kohoutov
ID
121760
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
772 m2
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
10932 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Aleš Nachtnebl

Aleš Nachtnebl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Kohoutově?

Podobné nemovitosti