Prodej bytu 1+1, Třeboň - Třeboň II, Nádražní, 42 m2

Nádražní, Třeboň II

Doporučené firmy v Třeboni

Informace k bytu

Prodej bytu 1+1 Třeboň

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám představuji prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 1+1 v Nádražní ulici. Tato bytová jednotka s podlahovou plochou 42 m se nachází ve 3. patře bytového domu bez výtahu. Dům prošel celkovou rekonstrukcí (fasáda, okna, vstupní dveře atp. ).

Byt se skládá se ze vstupní chodby, ze které je vstup do koupelny s WC, kuchyně a dále do prostorného pokoje. Okna tohoto bytu jsou situována na dvě světové strany a pokaždé budete mít výhled do zeleně.

Kuchyňská linka a vybavení obývacího pokoje je vizuálně navrženo pouze pro inspiraci.

K bytu náleží také prostorná sklepní kóje.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynová kotelna v bytovém domě.

Byt je určen spíše ke kompletní rekonstrukci.

Rozložení jednotlivých místností naleznete na přiloženém půdorysu.

Pokud tedy hledáte menší byt ke koupi v Třeboni, který si zrekonstruujete podle svých představ a máte rádi klid a výhledy do zeleně, neváhejte nás kontaktovat a rádi Vám ukážeme byt osobně na prohlídce.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Nádražní, Třeboň II
ID
20
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
42 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Petr Mašek

Petr Mašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Třeboni?

Podobné nemovitosti