Prodej chaty, Slatina, 14 m2 (ID: 1989039)

Podstránská, Brno - Slatina

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Slatině

Informace k domu

Prodej chaty na pozemku 1383m², Brno - Slatina

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout k prodeji velkou zahradu s malou zděnou chatkou, na vlastním pozemku a s možností stavby na jedné z parcel o velikosti zastavěné plochy 168m².

Zahrada sestávající ze 7 parcel má celkovou plochu 1383m² a momentálně je využívána k rekreaci.
Pro svou polohu v blízkosti centra a příležitosti ke stavbě jednopodlažní budovy se jedná o skvělou investici. Nachází se na rozmezí lokalit Juliánov a Líšeň, ale katastrálně spadá pod Slatinu.

Na pozemku se nachází zděná chatka s číslem popisným o velikosti 14m², unimobuňka o velikosti 18m², pergola 21m², 2 sklepy z nichž jeden je pod pergolou, samostatné WC, zděný bazén o velikosti 8 x 4m², velký gril, další doplňkové stavby a úložné prostory.

Na pozemek je zavedena elektřina o výkonu 3x25A a po celém pozemku jsou rozvedené odpady. Na pozemek bude zavedena obecní voda. Projekt už je zpracovaný. Momentálně je voda čerpána ze zásobníků umístěných ve sklepě.
Parcely před bránou na oplocený pozemek jsou také součástí předmětné nemovitosti.

Nemovitost je vhodná pro rekreaci, bydlení, ale i na podnikání. Historicky zde byla legendární hospoda spojená s bydlením.
Zahrada je výborně dostupná do centra Brna, cca. 10min MHD od hlavního nádraží. V těsné blízkosti se nachází přírodní rezervace Stránská skála.

Nemovitost je ihned volná a prohlídky, které doporučujeme jsou možné po domluvě.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Podstránská, Brno - Slatina
ID
02593
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
14 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1383 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Mikulášek

Zdeněk Mikulášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Slatině (okr. Brno-město)?