Prodej pozemku pro bydlení, Libišany, 975 m2 (ID: 1988422)

Libišany

3 997 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 051 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Libišanech

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme prodej stavebního pozemku v žádané obci Libišany, vzdálené pouhých 8 km od města Hradec Králové. Tento pozemek, označený číslem 451/14, má rozlohu 975 m2 a je oplocen ze dvou stran, což zajišťuje potřebné soukromí a bezpečnost.
K pozemku majitelé mohou nabídnout studie půdorysu a schválenou studii projektu, což usnadní realizaci vašich stavebních plánů. Sítě jsou k dispozici přímo u pozemku, včetně plynu, elektřiny, obecní kanalizace a vody.
Atraktivní pozemek je rohový o celkové rozloze 975 m² a nachází se v klidné části obce Libišany, přičemž je součástí zastavěné oblasti. Díky tomu nabízí skvělý základ pro stavbu rodinného domu.
Obec nabízí základní občanskou vybavenost: obecní úřad, hospody a potravin. Do obce zajíždí praktický lékař pro dospělé i dětská lékařka. Školka a škola se nacházejí v nedaleké obci Opatovice nad Labem, vzdálené pouze 5 km.
V blízkém okolí se nachází mnoho vodních ploch ke koupání či rybaření, golfové hřiště je blízko do Pardubic a Lázní Bohdaneč. Do obce jezdí doprava a napojení na dálniční přivaděč je do 5 minut autem. Pro více informací nebo pro plánování prohlídky pozemku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 997 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Libišany
ID
CR 2024/11
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
975 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Kálecká

Eva Kálecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Libišanech?

Podobné nemovitosti