Prodej restaurace, Brno, Pálavské náměstí, 190 m2

Pálavské náměstí, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(INFORMACE O CENĚ NA VYŽÁDÁNÍ)

Doporučené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Prodej gastro provozovny Brno-Vinohrady, ul. Pálavské náměstí

Nabízíme k prodeji komerčního objektu - gastro provozovny v atraktivní a frekventované lokalitě ul. Pálavské náměstí, které slouží jako centrum obchodu a služeb v městské části Brno-Židenice, o celkové podlahové ploše 190 m². Součástí prodeje je i pozemek pod částí objektu a možnost odkupu zbývající části od městské části.

Prostor je vhodný ke zřízení jakékoli provozovny, sídla firmy, showroomu, restaurace, kavárny apod., hodí se na obchodní a prodejní činnost. Aktuálně je zkolaudován jako restaurace a pronajímán na základě nájemní smlouvy, čímž generuje zisk.

Do obchodního prostoru jsou dva vstupy a výkladnice ze dvou stran. Inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace) byly revitalizovány v roce 2022.

Dispozice: hlavní prostor - jídelna, prodejní plocha, přípravna, mrazící box, 2x toaleta.

V těsné blízkosti objektu je dostatek parkování a zastávka MHD.

Vzhledem k atraktivitě lokality a výhodné strategické poloze je tato nemovitost vynikající volbou pro investory i pro ty, kteří hledají prostor pro své podnikání.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) nebyl zpracován proto uvádíme G, ale to neznamená, že do této kategorie spadá.

Doporučuji osobní prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
INFORMACE O CENĚ NA VYŽÁDÁNÍ
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Pálavské náměstí, Brno
ID
JS10172
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
190 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Sedláková

Jana Sedláková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Brně?

Podobné nemovitosti