Prodej bytu 3+kk, Bedřichov, 75 m2

Bedřichov

10 400 000 Kč HYPOTÉKA od 49 563 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

HORSKÉ APARTMÁNY REZIDENCE BEDŘICH

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme poslední volný apartmán v úspěšném projektu REZIDENCE BEDŘICH. Objekt se nachází na rozhraní obce Bedřichov a Janov nad Nisou, přímo u lyžařského vleku/ Skiareál U Vodárny. Užijte si možnosti bohatého vyžití Bedřichova a zároveň buďte stranou největšího turistického ruchu.

Mezonetový apartmán dispozice 3+kk o ploše 75 m² je umístěn ve druhém patře, má otevřený strop do krovu, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, prostornou koupelnu, samostatnou toaletu.

Pro výstavbu apartmánů je kladen důraz na špičkovou kvalitu použitých materiálů (dřevěné podlahy, kvalitní obklady i sanita, bezklíčový systém přístupu LOXONE do domu i do apartmánu, podlahové topení/ tepelné čerpadlo) zajišťující nadstandardní horské bydlení a vysokou míru zachování jejich hodnoty.

Jde o jedinečnou nabídku, ve které byl postaven jen limitovaný počet 8 apartmánů. Tento prémiový projekt zahrnuje to nejlepší z rodinného bydlení a aktivní dovolené díky své exkluzivní lokalitě. Bedřichov je vyhledáván nejen příznivci zimních sportů, ale je i oblíbenou destinací pro milovníky cyklistiky, turistiky či odpočinku v klidném prostředí hor. Přímo v areálu se nachází také wellness služby (finská sauna, vířivka), které budou k dispozici i pro majitele apartmánů.

Jedno parkovací stání a úložný prostor na lyžařské/ cyklistické vybavení v ceně.

Jednotky jsou zkolaudované, apartmán je ihned k předání.

S našimi renomovanými smluvními partnery vám rádi pomůžeme sjednat financování a pojištění této nemovitosti. Aktuálně nabízíme hypotéku s garantovanou dotovanou sazbou 2,99%, případně jiné cenové zvýhodnění.

Pro sjednání termínu prohlídky či další případné informace jsme vám k dispozici.

Nejsme jen další realitní kancelář, jsme kouzlohor.cz®

Parametry bytu

Cena
10 400 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Bedřichov
ID
BE8
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
75 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti