Prodej pozemku, Zlatá Olešnice, 1101 m2

Zlatá Olešnice

4 049 000 Kč HYPOTÉKA od 19 296 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Zlaté Olešnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Stavební pozemek Zlatá Olešnice

Krásný stavební pozemek na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš. V exkluzivním zastoupení klienta vám tímto nabízíme k prodeji pozemek k výstavbě vašeho vysněného domu na horách, a to v půvabné obci Zlatá Olešnice, katastrální území Zlatá Olešnice Navarovská. Pozemek je celoročně dobře přístupný po místní udržované asfaltové komunikaci, nad kterou se nachází bývalý penzion Pila. Klidná rekreační lokalita. Mírně svažitá parcela o velikosti 1101 m² nabízí nádherné výhledy do okolí. Na pozemek je vydáno platné závazné stanovisko orgánu územního plánování, Koeficient zastavitelnosti je 15%. Na sousedním pozemku aktuálně probíhá výstavba poloroubenky. Nově realizována elektropřípojka a napojení na obecní vodovod, odkanalizování nutno řešit septikem nebo ČOV (dle budoucího způsobu užívání realizovaného objektu).
V obci je základní občanská vybavenost jako obchod, pošta, knihovna, mateřská i základní škola, sokolovna. Z hlediska rekreace a turistiky má obec Zlatá Olešnice ideální polohu pro vyznavače letních i zimních sportů. Pro příznivce cykloturistiky jsou zde dobře značené trasy vč. cyklostezky Járy Cimrmana. Přímo v obci se nachází lyžařský vlek na vrch Javorník i oblíbené koupaliště. V krátké dojezdové vzdálenosti pak další vyhlášené lokality jako Hrad Návarov, rozhledna Štěpánka, Bozkovské dolomitové jeskyně, osada Jizerka, Ozubnicová dráha Tanvald-Harrachov, Maják Járy Cimrmana, Sport areál Rejdice, Ski areál U Čápa s vyhlášenou restaurací a minipivovarem a mnoho dalších.
Jedná se o jeden z posledních volných stavebních pozemků v dané lokalitě, vhodný k výstavbě jednoho domu s doplňkovou stavbou, a to pro trvalé bydlení i rekreaci.

Pro detailnější informace či ke sjednání termínu prohlídky prosím kontaktujte makléře. S financováním nákupu vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.

Nejsme jen další realitní kancelář, jsme kouzlohor.cz®

Parametry pozemku

Cena
4 049 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Zlatá Olešnice
ID
ZO02
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1101 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Zlaté Olešnici (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti