Prodej rodinného domu, Napajedla, Sládkova, 214 m2

Sládkova, Napajedla

5 490 000 Kč HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Napajedlech

Informace k domu

Prodej rodinného domu 6+1, Napajedla

Rodinný dům v atraktivní lokalitě Napajedla, čeká právě na Vás. Nabízíme k prodeji prostorný dům s dispozicí 6+1 a užitnou plochou 214 m², ideální pro rodinu hledající svůj nový domov.

Kolaudace a modernizace:
Tento rodinný dům byl kolaudován v roce 1974 a prošel několika modernizacemi, které zajišťují jeho funkčnost a pohodlí. V roce 2020 byla provedena oprava střechy a výměna okapů, což garantuje bezproblémové užívání domu na dlouhá léta. Vchodové dveře byly vyměněny v roce 2011, okna 2007, sklepní okna 2022, v roce 2017 byly instalovány nové dveře do zahrady a garážová vrata.

Technické zázemí:
Dům je podlepený s celkovou rozlohou 51 m². Pro vytápění můžete využít elektrický kotel s novými pojistkami na ohřev vody, nebo alternativně kotel na tuhá paliva, což zajišťuje flexibilitu a úspory na energiích. Skladba podlahy je z PVC a betonu, což nabízí odolnost a snadnou údržbu.

Možnost přístavby:
Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je možnost přístavby obytného podkroví, čímž můžete výrazně zvýšit obytnou plochu a přizpůsobit dům svým konkrétním potřebám.

Dispozice a užitná plocha:
Dům má dispozici 6+1, což zahrnuje prostorné místnosti, ideální pro rodinné bydlení. Užitná plocha domu činí 214 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život.

Lokalita:
Dům se nachází ve velmi žádané lokalitě v Napajedlích, na adrese Sládkova 1217. Tato lokalita je ideální pro klidné rodinné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.

Stav objektu umožňuje okamžité nastěhování a bydlení, avšak pro další zvýšení komfortu a zhodnocení nemovitosti by byla v budoucnu vhodná rekonstrukce.

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti k pořízení svého vysněného rodinného domu v Napajedlích. Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte ještě dnes. Tento dům na Vás čeká, aby se stal Vaším novým domovem.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Sládkova, Napajedla
ID
2024-08-01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
214 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
98 m2
Plocha nemovitosti
392 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Good move s.r.o.

Dr. Absolona 132, Fryšták

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jiří Gavenda

Jiří Gavenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Napajedlech?

Podobné nemovitosti