Prodej rodinného domu, Březnice, 240 m2

Březnice

5 500 000 Kč HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Březnici

Informace k domu

Prodej rodinného domu Březnice

Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkým potenciálem v Březnici. Hledáte nemovitost s jedinečným charakterem a obrovskou investiční příležitostí? Máme pro vás ideální nabídku. Tento samostatně stojící rodinný dům, se nachází ve vyhledávané lokalitě Březnice a nabízí nespočet možností a využití.

Dům je částečně podsklepený se dvěma nadzemními podlaží a podkroví. Zastřešen je valbovou střechou s taškovou krytinou. Konstrukčně je stavba postavena z páleného zdiva a disponuje standardním vybavením. Celková podlahová plocha, včetně sklepa, činí přibližně 240 m². K domu náleží také terasa, která nabízí příjemný prostor pro relaxaci a dále hospodářská budova.

Nemovitost obsahuje dva samostatné byty, každý s vlastním vchodem, což poskytuje široké možnosti využití, ať už pro vícegenerační bydlení nebo jako investici. Objekt není technicky ani právně rozdělen, což umožňuje budoucímu majiteli flexibilitu v úpravách.

Technické vybavení
- Vytápění je řešeno ústředním topením s plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Jako záložní zdroj topení slouží elektrické přímotopy.
- Dům je napojen na vedení NN, veřejný vodovod.
- Kanalizace je řešena jímkou na vyvážení.
- Plyn je napojen z veřejného rozvodu.

K nemovitosti náleží zděná hospodářská budova, dřevěná kůlna a venkovní úpravy (přípojky inženýrských sítí, jímka na vyvážení, zpevněné plochy a oplocení).

Objekt byl naposledy celkově rekonstruován v roce 1968. Původní udržovaný stav k okamžitému užívaní nebo i celkové rekonstrukci dle vašich představ. Tato nemovitost je tedy ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí investovat a přetvořit ji na moderní bytové jednotky nebo zachovat její historický charakter.

Březnice je klidná a dobře dostupná lokalita, která nabízí veškerou občanskou vybavenost a je ideální pro rodinné bydlení či investiční záměry.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Březnice
ID
2024-05-17
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
240 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
171 m2
Plocha nemovitosti
780 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Good move s.r.o.

Dr. Absolona 132, Fryšták

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jiří Gavenda

Jiří Gavenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březnici (okr. Zlín)?

Podobné nemovitosti