Prodej pozemku, Stachy, 27430 m2

Stachy

Doporučené firmy v Stachách

Informace k pozemku

STAVEBNÍ POZEMEK NA KRÁSNÉM MÍSTĚ S NAVAZUJÍCÍMI 2,6 ha POZEMKU, ZADOV - CHURÁŇOV

Pozemek: celek 27.430 m², z toho 1.454 m² stavební parcela.
Lokalita: Chráněná krajinná oblast ŠUMAVA – horské středisko zimních sportů Zadov-Churáňov, 1.120 m n. m., se známou sjezdovkou Na kobyle, hotely s restauracemi, vyhlášenou cukrárnou, lanovým centrem atd. Východisko dobře upravovaných tras pro běžky do nejkrásnějších míst vysoké Šumavy. Dobrá vybavenost pro letní i zimní rekreaci i aktivní odpočinek. Nádherná lokalita, s místy tak krásnými a dosud neobjevenými - typická kouzelnými výhledy, jaké nelze najít na kvildských nebo modravských horských planinách. Ty jsou z Churáňova ve velmi blízkém dosahu. V létě po krásných turistických trasách, v zimě po bílé stopě se lze vydat k mnoha cílům v Šumavském národním parku.
Popis pozemku: při komunikaci vedoucí z obce Stachy na Zadov – Churáňov je v nadmořské výšce 850 m n. m. umístěný nabízený pozemek. Zajímavý je tím, že jeho část o výměře 1.454 m² je platným územním plánem určen pro bydlení v rodinných domech. Na tento stavební pozemek navazuje krásný a veliký pozemek o výměře 25.976 m² tvořící nádherný celek. Lokalita určená ke stavění je u klidné místní komunikaci určené pro vjezd jen místním do osady Říhov. Ta dostala název od tehdy největšího sedláka a do dneška jsou zde zachovány rázovité stavby Stašska – bývalé Královácké rychty. Výhled z pozemku je na nedaleký Javorník (1.066 m n. m., který byl i v jednom nehezkém období nejvyšší horou protektorátu Čech a Morava). Necelé 4 km se ale nachází známější lyžařské středisko Zadov.
Inženýrské sítě: V této lokalitě není zaveden žádný obecní vodovod, tak bude potřeba si zřídit vlastní vrt, což na tak velkém pozemku nebude problém. Obec nemá vybudovaný kanalizační řad, odkanalizování případné stavby bude muset být řešeno do jímky na vyvážení, či přes malou domovní čistírnu do zemního vsaku.

Parametry pozemku

Cena
7 400 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Stachy
ID
2024002
Plocha nemovitosti
27430 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Vrhel

Radek Vrhel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Stachách?

Podobné nemovitosti