Prodej pozemku, Zdiby - Brnky, Hvozdíková, 747 m2

Hvozdíková, Zdiby, Brnky

5 790 000 Kč HYPOTÉKA od 27 593 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Zdibech

Informace k pozemku

Prodej parcely 474 m² s chatou 80 m² v obci Zdiby - Brnky

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji parcelu o výměře 474 m² s chatou, zahradním domkem a pergolou v obci Zdiby-Brnky, Praha-východ.

Chata je celoročně obývaná a sestává z celkem 2 podlaží s podkrovím. K dispozici je obývací pokoj s šatnou v suterénu, společenská místnost s kuchyní a koupelna s vanou a toaletou v dalším podlaží, v podkroví ložnice a šatna. Celková užitná plocha chaty činí 80 m².

Na pozemku se nachází také zahradní domek a pergola s posezením, odkud je nádherný výhled na vzrostlé stromy a okrasné keře. Parkovat lze pohodlně pod přístřeškem vedle chaty.

Do nemovitosti je přivedena elektřina a voda ze řádu, odvod odpadů je řešen tříkomorovou jímkou.

Chatu je možné přestavět - pozemek je dle územního plánu zařazen do kategorie RI - PLOCHY STAVEB PRO RODINNOU REKREACI s následujícími možnostmi využití: chaty a rekreační domky, chalupy, příslušné komunikace a parkoviště, garáže, objekty údržby a pro uložení zahradnických aj. potřeb, skleníky, nezbytná technická vybavenost.

Koeficient zastavění činí 15 % plochy pozemku s maximální výškovou hladinou zástavby 6,5 m při výškovém omezení - přízemí, podkroví.

Nemovitost se nachází v tiché, zelené lokalitě Zdiby-Brnky, s výbornou časovou dostupností do Prahy.

V obci je Lidl, škola, školka, lékař, pošta, potraviny, pekárna, cukrárna, kadeřnictví, restaurace atd. V blízkosti je Draháňské údolí, nádherné vycházky k Vltavě a po okolí – cyklostezka a dráha pro in-line brusle u Vltavy, po které lze dojet až do centra Prahy.

Díky skvělé dostupnosti do hlavního města, občanské vybavenosti v nedalekých Zdibech a možnosti rozšíření nebo přestavby chaty se jedná o velmi atraktivní realitní příležitost.

Parametry pozemku

Cena
5 790 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Hvozdíková, Zdiby, Brnky
ID
0196
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
747 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Matouš Kopečný

Ing. Matouš Kopečný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Zdibech?

Podobné nemovitosti