Prodej komerční, Strmilov - Leština, 995 m2 (ID: 1987823)

Malé Březno - Leština, okres Ústí nad Labem

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Strmilově

Informace k nemovitosti

Prodej komerční nemovitosti 995m², pozemek 3074m²

Objekt občanské vybavenosti o bezmála 1000m² užitné plochy. Obec Leština u Malého Března, kde trvale žije okolo 100 obyvatel, se bohužel v posledních letech nesetkala s úspěchem pohostinství a tak majitel změnil obor. A objekt využíval v posledních letech jako dřevovýrobu - pilu. Prodej se týká pozemků: parc. č.1/1 , parc. č.1/2 a parc. č.2

Dům byl postaven v polovině 19. stolení jako panství a statek a však za tu dobu prošel úpravami a zbouráním některých částí. Hlavní budova stojící dodnes nabízí krásné prostory v 1. NP dříve právě využívané jako Hostinec, kde jsou kompletně zařízeny toalety, kuchyně a prostor výčepu. Z chodby v prvním podlaží se dostanete až do sklepů které jsou 6m pod zemí. V 2. NP byla do současné doby dřevařská dílna, která je přístupná ze zadní strany pozemku a tudíž i bezbariérová, stejně jako 1. NP. Půda o bezmála 300m² si jistě najde také své využití. Starší, ale přesto velmi funkční střecha poskytne novému majiteli, ještě mnoho bezstarostných let bez její rekonstrukce. Na pozemku je studna, která byla dlouhá desetiletí zasypaná a nyní je připravena k užívání.

Naleznete zde mnoho vylepšení a majitel si opravdu vyhrál s tím aby se dům dal využít na vícero způsobů. Popřípadě je to zajímavá investiční příležitost. Lze využít např. pro vybudování bytových jednotek, nebo jakoukoliv jinou výrobnu či sídlo firmy.

Pro více informací a případnou prohlídku mě kdykoliv kontaktujte. S financováním nákupu a případné rekonstrukce jsme připraveni vám pomoci. Budu se těšit.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Malé Březno - Leština, okres Ústí nad Labem
ID
7665
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
995 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
397 m2
Plocha nemovitosti
3074 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Král a makléři

Londýnská 2719/13, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Kozák

Adam Kozák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních v Strmilově?