Prodej rodinného domu, Obory, 110 m2

Kalograia, Kypr

4 170 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 873 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Oborách

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Vážení klienti, dovolujeme si vám nabídnout k prodeji penthouse 2+KK v projektu Oasis renomovaného developera na Kypru vzdálený 500 metrů od moře.

Penthouse 2+KK s terasou bude dokončen v příštím roce a bude vybaven kuchyní (bez spotřebičů), koupelnou, která bude plně zařízená včetně toalety, sprchového koutu a umyvadla.
Mezipatro apartmánu je nadstandardně upraveno na přespání 4 dospělých osob a penthouse tak celkově nabízí kapacitu ubytování pro 6 osob, což je velká výhoda pro klienty s početnější rodinou nebo pro investory, kteří uvažují o následném pronájmu, který také zařizujeme.

Díky převýšení nabízí penthouse úchvatný výhled na moře, a to zejména ze střešní terasy, kde si vychutnáte nádherné západy slunce, vše v dokonalé harmonii s malebným pobřeží pod stínem Kyrénského pohoří.

V rezortu jsou vám plně k dispozici:

Restaurace s venkovním posezením
Zenové zahrady, sportovní klub, joggingová dráha
Venkovní i kryté bazény
Lázeňské a wellness centrum se saunami a párou

Pokud uvažujete o koupi investičního apartmánu, rádi vám vysvětlíme proces koupě nebo vám povíme více o místní kultuře. K prodeji apartmánu nabízíme také následnou správu nemovitosti a její pronájem přímo od developera. Zajistíme pro vás výhodné financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101332.

Parametry domu

Cena
4 170 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Kalograia, Kypr
ID
N101332
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
37 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Richard Balogh

Richard Balogh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Oborách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti