Prodej bytu 4+1, Karlovy Vary - Bohatice, Táborská, 81 m2

Táborská, Karlovy Vary, Bohatice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1 v Karlových Varech, ul. Táborská

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 81 m², který se nachází části obce Karlovy Vary - Bohatice. Byt je situován ve třetím patře cihlového domu a poskytuje komfortní bydlení v příjemném prostředí.
Na byt navazuje půda o ploše 71 m², zkolaudovaná jako mansarda, která je vhodná pro vestavbu propojenou se stávajícím bytem. Uspořádání bytu zahrnuje tři samostatné pokoje, kuchyň, obývací pokoj, koupelnu a toaletu. Nemovitost je možné ihned používat, ale také zrekonstruovat dle vlastních představ. Ideální pro více člennou rodinu.
Celý dům má 3 byty a sklepní prostory. K dispozici je také společná zahrada za domem, která je ideální pro relaxaci nebo setkání s přáteli a rodinou. K bytu patří sklep.
Vzhledem k výhodné poloze v blízkosti veškeré občanské vybavenosti představuje tato nabídka skvělou příležitost pro investici i trvalé bydlení. Neváhejte nás kontaktovat pro další informace či domluvení prohlídky.

Parametry bytu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Táborská, Karlovy Vary, Bohatice
ID
872365
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Robin  Heidenreich

Bc. Robin Heidenreich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti