Prodej vícegeneračního domu, Záhornice, Hlavní, 136 m2

Hlavní, Záhornice

5 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 403 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Záhornici

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme prodej dvougenerační nemovitosti ve větší obci u Městce Králové
Jedinečná dvougenerační nemovitost vhodná pro rodiny, páry i jednotlivce. Nemovitost se skládá ze dvou zděných domů, každý s vlastním samostatným vchodem, na rovinatém společném pozemku. oba domy prošly celkovou rekonstrukcí, která zahrnovala novou elektroinstalaci (230/400 V), novou fasádu a oplocení.
Jsou moderně vybaveny koupelnami s WC, plastovými okny a vnitřním zateplením. Voda je do obou domů přiváděna z vlastní studny a odpad je sveden do obecní tlakové kanalizace. Vytápění zajišťují krbová kamna s výměníkem a radiátory, což poskytuje útulné a efektivní teplo.
Na pozemku o rozloze 600 m se dále nachází prostorná stodola (60 m), která propojuje oba domy, garáž (20 m) a volný půdní prostor nad obytnými místnostmi (100 m).

Obytná plocha činí 136 m, užitná plocha 230 m a celkem je zde šest obytných místností.

Obec disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně školy, školky a obecního úřadu, a je zde pohodlné autobusové spojení i do horských středisek. Možnosti sportování jsou veliké, k dispozici je fotbalové hřiště a tenisové kurty. Kousek od domu je prodejna COOP. Ve vedlejším Městci Králové, se nachází nemocnice, supermarket Penny a velký bazén (50 x 50 m).
Nemovitost je prodávána včetně zařízení, pokud bude zájem. Prodej zajišťujeme exkluzivně a v rámci servisu poskytujeme i právní služby a pomoc při získání hypotečního úvěru. Rád vám představím tuto krásnou nemovitost s nádhernou okolní přírodou v klidném prostředí, ideální pro relaxaci a odpočinek.
Neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Hlavní, Záhornice
ID
22915
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
300 m2
Podlahová plocha
136 m2
Plocha nemovitosti
600 m2
Plocha zahrady
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jaroslav Novák

Jaroslav Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Záhornici?

Podobné nemovitosti