Prodej rodinného domu, Narysov, 257 m2

Narysov

17 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 687 Kč /za měsíc

(vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK)

Doporučené firmy v Narysově

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme Vám třígenerační, velice prostorný, rodinný dům po velmi pečlivé a nákladné rekonstrukci, s velkou garáží (hala, dílna) o výměře 101 m2, na okraji obce Narysov u Příbrami.

Tento třígenerační, rodinný dům, postavený z tvárnic a cihel, je po kolaudaci z roku 2018 a nabízí využití v suterénu domu bytu 3+kk, nyní využívaný jako pokoj pro hosty – obývacím pokoj s kuch. koutem, ložnice (případně posilovna) s infra-saunou, prostorný sklad s regály (nyní sklad zavařenin).
V přízemí domu se nachází byt 3+kk: chodba zádveří, vstup do podkroví a suterénu, koupelna vč. sprchového koutu a WC, prostorný ob. pokoj (s oboustranným krbem i do ložnice) vč. kuch. koutu s kvalitní kuch. linkou za zakázku vyrobenou vč. spotřebičů, praktická spižírna, vchod na venkovní prostornou terasu (kterou lze kompletně zastínit vč. boků), kde se nachází teras. nábytek vč. spaní, dále pak za obývacím pokojem prostorná ložnice se vstupem též na venkovní vyvýšenou terasu a další pokoj (šatna/ pracovna).
V podkroví domu se nachází další byt 3+kk: obývací pokoj s kuch. koutem a jídelnou vč. praktické komory, vstup na venkovní terasu s posezením (vč. umístění klimatizační jednotky), dětský pokoj a ložnice.

Dům mám mimo jiné: střešní krytinu KM Beta, okapy TiZn, duralové venkovní parapety, zateplení 10 cm polystyrenem, kvalitní plastová okna s izolačními trojskly a bezp. vchodovými dveřmi, střešní okna Velux, v podkroví klimatizace, interiérové dveře vč. dř. zárubní od firmy CAG, elektřina v mědi vč. jističů, voda a odpady v plastu, nové ploty vč. předního betonového, osvětlení v celém domě (převážně LED), kamerový systém, kvalitní kuchyně za zakázku od Kuchyně Vondrášek vč. zn. spotřebičů převážně Elektrolux, kvalitní plovoucí podlahy 9 mm, infra-sauna pro 4 osoby.

V domě může po dohodě zůstat i většina vybavení a zařízení.

U domu prostorná samostatná hala (dílna, garáž) 101 m2 postavená firmou Haly Vavera v r. 2021 (zateplená vč. střechy, izol. oken a dveří, 2x gar. vrata
Hermann, leštěná beton. podlaha, elektřina, voda ze zásobníku) – ideální pro parkování několika aut, motorek, loď, obytné auto, atd..

Sítě: elektřina 230/380 V, obecní vodovod a kanalizace, fotovoltaický systém od firmy Green Home vč. bateriového úložiště 10,1 kW, pevný internet, satelit TV, v 1.NP a 2.NP v bytech úsporné podlahové infra-topení (folie pod krytinou podlahy), 2x bojler Dražice, vlastní studna pro zálivku zahrady.

Na pozemku se dále nachází plechová garáž pro zahradní nářadí, skleník, velký zahradní domek pro děti, vzrostlé ovocné stromy a keře. Před domem lze parkovat několik vozidel.

Velkou výhodou je možnost na prostorné zahradě u domu (stavební parcela) postavit dašlí RD (vč. již vybudované, samostat. el. přípojky).

Poblíž domu les a hezká okolní příroda, ideální pro ničím nerušené bydlení, procházky se psem apod.

EPNB připravujeme nyní, prozatím proto musíme uvést třídu G.

Parametry domu

Cena
17 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Narysov
ID
N03870
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
257 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
530 m2
Plocha nemovitosti
2424 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Jiné
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Lenner

Reality Lenner

Gen. R. Tesaříka 256, Příbram

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Tomáš Lenner

Tomáš Lenner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Narysově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti