Prodej pozemku pro bydlení, Tupadly, 932 m2 (ID: 1984659)

Tupadly

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Tupadlech

Informace k pozemku

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi vlastního developerského projektu.
V obci Tupadly na Kokořínsku, která je známa svou idylickou polohou a udržovaným vzhledem, se nachází velkorysý komplex stavebních pozemků.

Jedná se soubor 4 pozemků o výměře : 814m2 + 771m2 + 940m2+ 932m2
Jedná se o prostorný projekt v nádherné přírodě.

Co tuto nabídku dělá ještě atraktivnější?

Skutečnostže pro danou lokalitu již existuje schválený projekt a veškerá potřebná stavební povolení a to i na jednotlivé RD, což výrazně zjednodušuje a urychluje proces výstavby pro budoucího vlastníka.
K pozemku je dotažen nový vodovodní řad a jednotlivé pozemky jsou již napojeny na ELE, každý s vlastním elektroměrovým pilířem.
Tento soubor stavebních pozemků v obci Tupadly představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají ideální místo pro realizaci svých stavebních plánů.

Obec Tupadly se nachází v okrese Mělník, kraji Středočeském. Přímo v chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, která nabízí dostatek možností pro výlety, sport a odpočinku v přírodě.
Ve vzdálenosti 7 km západně leží Štětí, 10 km jižně Mělník, 16 km západně Roudnice nad Labem a 21 km jižně Neratovice.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Tupadly
ID
210834
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
932 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NOVÁ ADRESA, s.r.o.

Milady Horákové 851/84, Praha 7

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Boedec Barbora

Boedec Barbora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tupadlech (okr. Mělník)?

Podobné nemovitosti