Prodej bytu 4+1, Jindřichův Hradec, Hvězdná, 81 m2

Hvězdná, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec V

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Jindřichově Hradci

Informace k bytu

Nabízíme Vám skvělou příležitost koupit prostorný a moderně zařízený byt o dispozici 4+1 v atraktivní lokalitě Hvězdná v Jindřichově Hradci. Tento útulný byt o velikosti 81 m2 se nachází v 1. patře panelového domu a disponuje lodžií o výměře 4m2. V bytě naleznete kompletně zařízenou kuchyň s novou linkou a moderními spotřebiči včetně pračky/sušičky, myčky, elektrického sporáku s varnou deskou a lednici s mrazákem. V hale jsou dvě vestavěné skříně s jídelním stolem. Koupelna byla nedávno zrekonstruována a nabízí prostorný sprchový kout. V koupelně a na záchodě je elektrické podlahové topení. Pracovna je vybavena nábytkem na míru a dva pokoje disponují vestavěnými skříněmi pro dostatek úložného prostoru. Dřevěné plovoucí podlahy dodávají bytu elegantní vzhled. Stropy v chodbě a v kuchyni jsou sníženy sádrokartonem s bodovými světly. Rekonstrukce bytu dále zahrnovala výměnu rozvodů elektrické energie do mědi, vody do plastu. V bytu je přípojka plynu. Součástí prodeje je i satelit s televizí. Vstupní bezpečnostní dveře 1.třídy a kovové dálkově ovládané předokenní rolety dávají pocit bezpečí. Dveře Sapeli se zárubněmi dodávají elegantní vzhled při vstupu do jednotlivých pokojů. Dispozice bytu je znázorněna v půdorysu a 3D prohlídce.
Dům je zateplený, což zajišťuje nízké provozní náklady. Měsíční náklady na provoz činí cca 3.538, - Kč bez elektrické energie. Tato nabídka je vhodná pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci!
Doporučuji prohlídku a včasnou rezervaci. Koupi bytové jednotky lze financovat hypotečním úvěrem. Financování vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře zakázky Mgr. Jiřího Neubauera.

Parametry bytu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Hvězdná, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec V
ID
07044
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Neubauer

Mgr. Jiří Neubauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Jindřichově Hradci?

Podobné nemovitosti