Prodej rodinného domu, Kyjov - Boršov, Bukovanská, 70 m2

Bukovanská, Kyjov, Boršov

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc

(provize není součástí kupní ceny)

Doporučené firmy v Kyjově

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 70 m², Kyjov, ul. Bukovanská

V exkluzivním zastoupení Vám představujeme prodej rodinného domu, po rekonstrukci,který se nachází v klidné části Kyjov - Boršov.Nemovitost nabízí dispozici1+1 včetně sociálního zázemí,zastavěná plocha činí 78m2 na celkovém pozemku o výměře 135m2.Vytápění pevnými palivy. Z inženýrských sítí je nemovitost napojena na oecní vodovod, kanalizaci, elektřinu.Plyn na hranici pozemku, bez rozvodů.
Nemovitost je dlouhdobě využívána k rekreačnímu pronájmu, což představuje i vyníkající investiční příležitost do budoucna.Pozemek je oplocený, uzavřený , což zajišťuje naprosté soukromí nejenom k rekreaci, ale i k trvalému bydlení s nízkými náklady.
Město Kyjov a jeho okolí je centrem vinařství a lidových tradic,nabízí veškerou občanskou vybavenost i dopravní obslužnost. Je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Slovácka, Bílých Karpat, Pálavy, Cřibů, ale i Brna či Moravskéo krasu.
Pro domluvení prohlídky,kontaktujte makléře u zakázky!

Parametry domu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provize není součástí kupní ceny
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Bukovanská, Kyjov, Boršov
ID
880261
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
135 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Taťána Zádrapová

Ing. Taťána Zádrapová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kyjově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti