Prodej rodinného domu, Bělá pod Bezdězem, 219 m2

Bělá pod Bezdězem

10 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 708 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Bělé pod Bezdězem

Informace k domu

Hledáte klidné místo k bydlení, kde vás nic nebude rušit? Nabízím vám jedinečnou příležitost vlastnit soubor pozemků o celkové výměře 20 932 m2, který se stane základem pro váš vysněný domov. Další info andireality.cz/rozestaveny-rodinny-dum-a-pozemky-20932-m2-bezdedice-okres-mlada-boleslav. Tento klenot zahrnuje 1 848 m2 lesa, 3 254 m2 stavební části označené v územním plánu jako BV 201, kde již stojí 1. PP a základová deska pro dům navržený architektonickým studiem Ing. Zdeněk Kříž - Stavební projekce. Zbytek pozemku je úrodná orná půda, kde rozkvétá louka.

Tato nabídka je naprosto jedinečná a na trhu s nemovitostmi se podobné pozemky objevují jen zřídka. Nový majitel může ihned pokračovat ve výstavbě a pokud by měl zájem, mohu doporučit spolupracující stavební firmu, která zajistí hladký průběh výstavby.

Na pozemku již naleznete zkolaudovanou studnu s neomezeným odběrem, kořenovou čistírnu ve výstavbě, elektrickou přípojku a platné stavební povolení na rodinný dům s 1. PP a 1. NP o dispozici 7+kk+jídelna.

Původní majitel plánoval domov, který by zahrnoval dvě prostorné ložnice, obývací pokoj propojený s kuchyní, jídelnu, pracovnu, kreativní místnost, zimní zahradu a společenskou místnost. Kreativní místnost a zimní zahrada jsou umístěny v klidové zóně domu a jsou propojeny s hlavní částí jídelnou. Ložnice má vlastní koupelnu s WC a šatnu. Dětský pokoj disponuje rovněž samostatnou koupelnou s WC. V domě se dále nachází prádelna, komora, samostatné WC a v 1. PP společenská místnost s výstupem přes francouzské dveře do zahrady, koupelna s WC, technická místnost a studený sklep. Celková plocha domu činí 219,42 m2.

Dle studie je na pozemku plánován biotop a vedlejší stavba, která bude v 1. NP sloužit jako garáž a v 1. PP jako stodola. Dům je navržen jako téměř soběstačný s plánovanými solárními panely pro zajištění elektrické energie.

Pozemky se nacházejí na skutečně výjimečném místě a poskytují dokonalé soukromí. Z domu a některých částí pozemku se naskýtá úchvatný výhled na královský hrad Bezděz a za dobré viditelnosti dokonce i na Ještěd. Okolí pozemků je malebné, zasazené do nádherné přírody plné lesů, pískovcových skal a pohádkových vesniček jako Bezdědice, Víska a Žďár. Na výlety můžete vyrazit na Bezděz, do Doks k Máchovu jezeru nebo na Vrchbělá, kde se nachází sportovně-rekreační resort s cyklotrasami, minizoo, inline cestami, rozhlednou, kempem a dětským centrem. Vrchbělá je vzdálená pouhých 15 km autem.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a vytvořte svůj dokonalý domov na tomto dokonalém místě!

Těším se na vás a na váš nový domov!

Parametry domu

Cena
10 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Bělá pod Bezdězem
ID
00122
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
219 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
20932 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Mgr. Vladimíra Kutschková

Mgr. Vladimíra Kutschková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bělé pod Bezdězem?

Podobné nemovitosti