Prodej rodinného domu, Velvary, Svatojiřská, 194 m2 (ID: 1982938)

Svatojiřská, Velvary

11 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 55 759 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Velvarech

Informace k domu

Velkolepě řešená nemovitost o velikosti 5+kk a podlahové ploše 204,6 m² se zahradou 351 m² (bez zastavěné plochy) je součástí nově postaveného energeticky úsporného, bezbariérového developerského projektu, situovaného v centru malebných Velvar, v pěkné krajině kousek za Prahou, sousedící s jedním z největších golfových klubů v tuzemsku - Golfem Beřovice. Přímo ve městě Velvary je veškerá občanská vybavenost a vlakové spojení do Kralup nad Vltavou.


Nemovitost disponuje obývacím pokojem o rozloze 45,6 m², třemi velkými ložnicemi, jednou pracovnou a třemi prostornými koupelnami. V podkroví se nachází velká galerie o ploše 38 m², kterou lze dokončit podle potřeb zákazníka.


Nadstandardní vybavení a moderní technologie jako jsou - tepelné čerpadlo, podlahové vytápění a chlazení, rekuperace, hliníková okna s trojskly, příprava na FTV a na venkovní žaluzie, zaručují nemovitosti nejvyšší energetickou třídu A, a tím i nízké provozní náklady. Součástí standardního vybavení je dobíjení pro elektroauta a velká nádrž na dešťovou vodu s čerpadlem.


V interiéru jsou použité luxusní materiály od značek Villeroy & Boch, Hansgrohe, Refin a Sanswiss.


Dům je prakticky dokončen s předpokládaným termínem kolaudace v létě letošního roku. Uvedená cena zahrnuje kompletně dokončený dům včetně podlah, interiérových dveří a venkovního přístřešku pro dvě auta.


Více informace najdete na našich internetových stránkách: Greentown Velvary. 

Parametry domu

Cena
11 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 8. 2024
Adresa
Svatojiřská, Velvary
ID
528560
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
194 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
516 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velvarech?

Podobné nemovitosti