Prodej vily, Praha - Smíchov, Tichá, 340 m2

Tichá, Praha 5 - Smíchov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Ve všech směrech jedinečná vila, postavená v roce 1912 podle návrhu architekta Františka Kavalíra, s výjimečnou polohou ve slepé ulici v srdci Hřebenek na Praze 5. Charizmatická a zároveň komfortní vila odpovídající nejvyšším standardům současného bydlení.


Nabízíme Vám na prodej překrásnou polovinu dvojvily se zahradou, dvěma parkovacími místy na pozemku, s možností vybudování parkovacího zakladače, a tím rozšíření o další dvě parkovací místa a s panoramatickým výhledem, mimo jiné na Národní divadlo. Jedná se o velkoryse řešené 6+kk, částečně podsklepené, s užitnou plochou 340 m². Vila prošla citlivou kompletní rekonstrukcí a je připravena k nastěhování.


Po otevření vstupních dveří, které jsou replikou těch původních z roku 1912, vstoupíte na prostorné schodiště obložené portugalským merazzem. Merazzo je technologicky upravený 95% mramor s unikátními parametry, který kombinuje to nejlepší z přírodního mramoru a zvyšuje jeho tvrdost, výrazně snižuje nasákavost a zlepšuje odolnost vůči chemikáliím. Efektní schody doplňuje původní repasované zábradlí. V přízemí dominantu tvoří propojená kuchyně, jídelna a obývací pokoj o rozloze 60 m² s přímým vstupem na terasu. Na míru dělanou kuchyňskou linku se solitérním ostrůvkem s barovým pultem posouvá na další úroveň přírodní kámen quartzite lithium dovezený z Brazílie. Co je ovšem naprosto dechberoucí je francouzské okno se vstupem na terasu z jídelny a arkýř v obývací části. V prvním patře se nachází 3 prostorné ložnice a velkorysá koupelna s vanou i sprchovým koutem o výměře 13,5 m².


Poslední, částečně zkosené patro je navrženo jako master bedroom o rozloze 75 m². Nadstandardně velká koupelna s volně stojící vanou značky Villeroy & Boch pod oknem, ostatně jako všechna sanita v domě, prostorný sprchový kout a dvě umyvadla. Nesmíme opomenout zmínit luxusní baterie značky Gessi, kolekce Anello v provedení warm bronze brushed. Dále se na patře nachází šatník, pracovna a ložnice s balkonem s panoramatickým výhledem.


Tato perla Hřebenek stojí na pozemku o rozloze 525 metrů čtverečních, z toho zastavěná plocha činí 146 m², v suterénu domu je umístěna technická místnost, prádelna a sklep. Rozsáhlá a nákladná rekonstrukce obsahovala kompletní změnu dispozic, výměnu všech inženýrských sítí v domě, včetně vybudování klimatizace ve všech patrech. Také je zde příprava na krb.


Zrekonstruovány byly i podlahy, původní parkety byly nahrazeny celoplošně lepenou dvouvrstvou dubovou podlahou s kouřovou úpravou. Podlaha je kartáčovaná do stromečkového vzoru s rozměrem lamel 73 x 12,5 cm. Proběhla výměna všech oken a dveří. Jedná se o repliku původních – dřevěná špaletová okna v dvoubarevném provedení, v interiéru bílá, v exteriéru petrolejová stejně jako vstupní dveře. Vnější křídlo je osazeno izolačním dvojsklem, vnitřní křídlo s jednoduchým zasklením.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Tichá, Praha 5 - Smíchov
ID
528659
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
340 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
525 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 5?

Podobné nemovitosti