Prodej atypického bytu, Černý Důl, 106 m2

Černý Důl, okres trutnov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Černém Dolu

Informace k bytu

Pohodové víkendové i celoroční bydlení s vysokým standardem a úžasném místě s výhledem do čisté, romantické přírody Krkonošského národního parku.
Je na vás, zda své milované místo budete stylizovat a využívat jako horský byt, či apartmán k pronájmu v nové chalupě s třemi jednotkami každá 4kk o rozloze 106 m², včetně terasy 18,5 m², krásné zahrady také se saunou a venkovním bazénem. Přesto jste blízko i centra moderně se rozvíjejícího města Vrchlabí s dostupnou občanskou vybaveností. Teď je ještě možné vybrat si z krajní a prostřední jednotky; jedna krajní jednotka je již prodána.

Čistá v Krkonoších je malebná vesnička obklopená krásnou přírodou Krkonošského národního parku. Místní obyvatelé, známí svou srdečností a pohostinností, si váží klidu a krásy okolních hor. Čistý vzduch a idylická krajina poskytují ideální prostředí pro odpočinek a únik od rušného městského života. Je to místo, kde si lidé opravdu najdou čas na sebe navzájem.

Prostorný, vzdušný a světlem zalitý obývací pokoj je ideální pro pohodlný život s přímým vstupem na terasu spojenou se zahradou. K dispozici je také pokoj pro hosty či kancelář, chodba, WC. Na patře se nachází dvě klidné ložnice, přičemž každá z nich má svou vlastní koupelnu. Nízké provozní náklady díky moderním technologiím stavby a vytápění tepelným čerpadlem, vlastní vrt vody a čistička odpadních vod. Fotografie odpovídají budoucímu skutečnému provedení bytu.
Jednotky v novém důmě, chalupě budou kolaudovány na jaře 2025.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Černý Důl, okres trutnov
ID
907638
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
106 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
106 m2
Plocha nemovitosti
2101 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jiří Švec

Jiří Švec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Černém Dolu?

Podobné nemovitosti