Prodej bytu 3+1, Brno, Rerychova, 76 m2

Rerychova, Brno

6 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 359 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, umístěný ve 4. patře panelového bytového domu se dvěma výtahy, na ul. Rerychova v Brně – Bystrci.
Celková podlahová plocha bytu činí 76,44 m2 + lodžie 3,8 m2.
Byt má výhodnou polohu nedaleko zastávky MHD. V okolí domu je dostatek parkovacích míst, umožňujících bezproblémové parkování. Byt se prodává včetně podílu na dvou nebytových jednotkách v přízemí domu, z jejichž pronájmu je vyplácen výnos.
Z prostorné předsíně bytu o výměře 14,4 m2 je samostatně přístupná kuchyně (11 m2), ložnice (12 m2), obývací pokoj (20,4 m2), koupelna a samostatná toaleta. Druhá ložnice (12 m2) a lodžie (3,8 m2) je přístupná z obývacího pokoje. Lodžie je orientována jihozápadním směrem a je na ni možné nainstalovat otevíratelné zasklení. Byt je díky své poloze velmi dobře osluněný a z oken nabízí hezký výhled do zeleně.
K bytu náleží sklepní box a dále je možné využívat společnou místnost na uložení kol a kočárků, sušárnu a společnou lodžii přístupnou z chodby domu.
Byt je v původním dobře udržovaném stavu, jádro bytu je umakartové, byla instalována nová plastová okna se žaluziemi. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, sporákem, spížní skříní a vestavěnou skříní v předsíni. V koupelně je vana, umyvadlo a je zde prostor pro umístění pračky.
Bytový dům, ve kterém se byt nachází, prošel regenerací – nová fasáda včetně zateplení, plastová okna, stupačky vody v plastu, oprava vstupních prostor a střechy, kamerový systém.
Měsíční zálohové platby za služby spojené s užíváním bytu (voda, teplo, fond oprav, společné výdaje domu) činí pro dvě osoby 5.955,- Kč za měsíc. Dále je hrazena spotřeba elektřiny a plynu cca 1.000,-Kč za měsíc.
Dům je situován v klidném místě v blízkosti obory Holedná, rekreační oblasti Údolí oddechu a Brněnské přehrady. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - nákupní středisko, pekařství, lékařské ordinace, škola, školka, gymnázium, knihovna, restaurace, sportovní centrum a dětská hřiště. Od domu je rychlé spojení do centra města i na dálnici.
Nemovitost je možné použít jako zástavu v případě financování koupě prostřednictvím úvěru. Byt je nově vymalován a ihned volný k nastěhování.
Pokud Vás tento byt zaujal, domluvte si se mnou osobní prohlídku. Zajištění hypotečního servisu na míru a další služby dle individuálních potřeb klienta jsou samozřejmostí.

Parametry bytu

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Rerychova, Brno
ID
01390
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Renata Kostrhunová

Ing. Renata Kostrhunová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti