Prodej rodinného domu, Rapšach, Spáleniště, 228 m2

Spáleniště, Rapšach

7 820 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 268 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je včetně podlahových krytin, obkladů a sanity dle stavitele a může se lišit v závislosti na vybraných materiálech kupujícím., včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Rapšachu

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení klienta vám nabízíme ke koupi novostavbu nízkoenergetického jednopodlažního domu s prakticky využitelným prostorem a rozlehlým rovinatým pozemkem.

Prožít si život v klidném a malebném prostředí je možné v této novostavbě rodinného domu, který se nachází v lokalitě Spáleniště v obci Rapšach. Dům je postaven na rovinatém pozemku o rozloze 1.133 m2, nabízí terasu o ploše 25 m2 a 2 parkovací místa včetně garáže. Jedná se o cihlovou novostavbu s užitnou plochou 164 m2.

Teplo a pohodlí ve vile zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch-voda, které zaručuje úsporný provoz a krb, který dodá interiéru příjemné sálavé teplo. Pro milovníky krásných interiérů nabízíme možnost vlastního výběru zařízení domu dle vlastních představ. V základu použité kvalitní materiály při výstavbě a velkorysé prostory domu dodávají domovu exkluzivní atmosféru.

Rodinný dům je koncipován do dvou podlaží, přízemí a první patro v podkroví. Ve spodní části se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu s nádherným výhledem do krajiny. Koupelna je vybavená sprchových koutem, dvěma umyvadly a toaletou. Z koupelny je přímý vstup do technické místnosti, která je vhodná pro uložení např. pračky a sušičky. Kotelna je samostatnou místností s akumulační nádrží na teplou vodu a zadními servisními dvířky ke krbu. Spolu se schodištěm do prvního podlaží jsou místnosti přístupné z chodby, která je za vstupními dveřmi domu.

První podlaží domu nabízí čtyři pokoje a prostornou moderní koupelnu s vanou, sprchovým koutem, skříňkou se dvěma umyvadly a samostatnou toaletou.

Nad schodištěm jsou podhledové výklopné schůdky umožňující vstup na půdu.

Poloha domu přímo vyzývá k výletům do přírody a relaxaci. Dojezdová vzdálenost do Třeboně je 25 km a plná občanská vybavenost je k dispozici v 8 km vzdáleném Suchdole nad Lužnicí. Nedaleko se nachází pískovny pro koupání, ideální pro milovníky vodních radovánek.

Okolí Rapšachu je také rájem houbařů a sběračů borůvek, a nabízí mnoho cyklostezek a turistických tras pro aktivní odpočinek. Lokalita je velmi vyhledávaná pro relaxaci a klidný život v blízkosti hranic s Rakouskem. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si osobní prohlídku!

Aktuálně: Dům je ve fázi hotových omítek, hrubé fasády a vylitých betonových podlah.

Nepřehlédněte!
Jedná se o dům aktuálně ve výstavbě s předpokládaným termínem dokončení do 31.12.2024. Nafocený dokončený a níže popsaný dům je VZOROVÝ prostorově identický s nabízeným domem. V případě zájmu, je možné si individuálně specifikovat použité podlahové materiály, obklady či sanitu. (Krb, terasa s chodníčky a zahradní úpravy jsou vedeny jako klientské změny).

Parametry domu

Cena
7 820 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně podlahových krytin, obkladů a sanity dle stavitele a může se lišit v závislosti na vybraných materiálech kupujícím., včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Spáleniště, Rapšach
ID
TM-7397
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
228 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1133 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kontakt servis CZ, s.r.o.

Kontakt servis CZ, s.r.o.

Pražská 99, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Tomáš Malina

Tomáš Malina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rapšachu?

Podobné nemovitosti