Prodej - jiné, Strachotice, 131 m2

Strachotice

940 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 480 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Strachoticích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný vinný sklep v srdci vinařské oblasti Znojmo, konkrétně v obci Strachotice. Ideální příležitost pro všechny milovníky vína a přírody, kteří hledají místo pro relaxaci a odpočinek.

Skládá se ze dvou prostorných místností. První místnost je ideální pro příjemné posezení s rodinou a přáteli, kde si můžete vychutnat sklenku vína a užít si atmosféru. Druhá místnost slouží jako sklad pro vaše oblíbené víno, které si můžete uchovávat v optimálních podmínkách. Sklep je vybaven kvalitním schodištěm a nádhernými cihlovými klenbami, které dodávají prostoru jedinečný charakter a atmosféru. Napojeno na elektrický proud. Přípojka je umístěna přímo před pozemkem, což usnadňuje případné úpravy a rozšíření. Celková výměra pozemku je 131 m2. Na katastru vedeno jako druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: jiná plocha.

Za sklípkem se nachází zahrada, která je ideální pro posezení, grilování nebo jiné aktivity. Můžete zde pěstovat vlastní bylinky, zeleninu nebo si vytvořit příjemné místo pro relaxaci a odpočinek v přírodě.

Strachotice jsou známé svou vinařskou tradicí a krásnou přírodou. V okolí najdete mnoho cyklostezek a turistických tras, které vás zavedou do malebných vinic a historických památek. Tato lokalita je ideální pro všechny, kteří hledají klidné místo k životu nebo víkendovému pobytu.

Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost vlastnit vinný sklep v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí České republiky! Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Parametry nemovitosti

Cena
940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Strachotice
ID
00172
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
131 m2
Elektřina
230V
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Vařeka

Martin Vařeka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Strachoticích?

Podobné nemovitosti