Prodej pozemku pro bydlení, Litoměřice - Předměstí, Bojská, 4443 m2

Bojská, Předměstí

40 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 190 628 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nově v naší nabídce naleznete k prodeji velký a moderní developerský projekt v oblasti Miřejoviská stráň na západě města Litoměřice. Celý zamýšlený bytový komplex se bude rozléhat na několika parcelách o souhrnné velikosti 4 443 m2. V konečném výsledku by v rámci tohoto projektu mělo být dostupných celkově 66 samostatných bytových jednotek. Developerský projekt má všechna potřebná povolení a je připravený k budoucí realizaci.

V rámci této oblasti má v budoucnosti vzniknout luxusní subcentrum města, které bude obsahovat kompletní občanskou vybavenost. Nedaleká Bójská ulice je poté hlavní spojka mezi oblastí Miřejovice a historickým centrem města. V rámci oblasti se bude nacházet také desítky parkovacích míst či zastávky městské hromadné dopravy.

V celém zamýšleném objektu se bude dle projektové dokumentace nacházet 66 bytových jednotek, a to v dispozicích od 1+kk až do 4+kk. Bytové jednotky budou mít obyvatelnou plochu od 39 m2 až po úctyhodných 109 m2. Rohový objekt bloku by měl mít až 4 nadzemní podlaží a v podzemních prostorách bytového domu má vzniknout místo pro parkování osobních vozidel, technické či skladovací prostory. Zahrada ve vnitrobloku by měla dle projektu sloužit všem obyvatelům domu pro volnočasové a rekreační využití.

Developerský projekt je vyhotoven a čeká na správného majitele. Díky budoucímu veřejnému záměru ohledně této lokality je výnos z budoucí investice více než znatelný. Kompletní projektová dokumentace a další náležitosti developerského projektu jsou k dispozici u realitního makléře. V případě vašeho zájmu o koupi projektu, případně o vícero informací, neváhejte kontaktovat Dobrou realitku.

Parametry pozemku

Cena
40 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Bojská, Předměstí
ID
368
Plocha nemovitosti
4443 m2
Komunikace
Asfaltová, Betonová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dobrá realitka

Dobrá realitka

Velká Dominikánská 102/23, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslav  Pokorný

Mgr. Miroslav Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti