Prodej půdního prostoru, Litoměřice - Předměstí, Rooseveltova, 160 m2

Rooseveltova, Předměstí

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

V naší nabídce naleznete k prodeji půdní projekt v ulici Rooseveltova v klidné oblasti v blízkosti centra města Litoměřice. Půdní prostory, které jsou předmětem prodeje, mají celkovou rozlohu 160 m2 a jsou již nyní připraveny k vybudování dvou samostatných bytových jednotek.

Investice do půdních prostor se budoucímu majiteli vyplatí, o podkrovní byty je vzhledem k jejich atypickému vzhledu v současnosti velká poptávka. Projekt můžete případně koncipovat jako jednu velkou, samostatnou bytovou jednotku. Celý půdní projekt má všechna potřebná povolení, v případě vašeho zájmu není problém dodat vyhotovenou architektonickou studii, a to včetně nutného souhlasu ze strany památkového odbodu, případně také včetně souhlasu s přestavbou od nejbližších sousedů.

Při výstavbě bytových jednotek v podkroví může váš měsíční příjem z pronájmu činit až 35 000 Kč/měsíc. Samozřejmě můžete jednotlivé bytové jednotky následně sami také obývat. Do podkroví jsou pro případ realizace půdních bytů již nataženy samostatné vodovodní přípojky a také přípojky odpadu.

Celý rezidenční objekt je ve výborném stavu. V domě se nachází nové stoupačky, v blízké době se bude realizovat výměna střešní krytiny, která bude financována ze společného fondu oprav. K domu náleží také zahradní dvorek v částečně uzavřeném bloku. Půdní projekt je vhodný pro investičně založené osoby, případně pro početné rodiny, které při půdní realizaci využijí opravdu prostorné podkrovní bydlení k vlastnímu bydlení. Prohlídka je možná po dohodě s realitním makléřem, v případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Rooseveltova, Předměstí
ID
352
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dobrá realitka

Dobrá realitka

Velká Dominikánská 102/23, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslav  Pokorný

Mgr. Miroslav Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje půdních prostor v Litoměřicích?