Prodej skladu, Litoměřice - Předměstí, Na Vinici, 413 m2

Na Vinici, Předměstí

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji areál v objektu Zahrady Čech v Litoměřicích. Jedná se o skladové a provozní prostory, včetně provozní administrativní kanceláře. Pozemek je ve vlastnictví města Litoměřice a je pronajímán majitelem nemovitosti ve výši 5000,- Kč/měsíčně. Celková rozloha nemovitosti je 552 m2, k objektu je zřízeno věcné břemeno s městem Litoměřice , které je vyrovnáno a opravňuje majitele nemovitosti k přístupu a užívání pozemku v okolí nemovitosti na dobu neurčitou. Objekt je v současné době pronajímán soukromému podnikatelskému subjektu - v případě investice zde tedy není nouze.

Objekt je vhodný pro sídlo firmy, například jako zázemí a skladové prostory pro internetové obchody. Jedná se o jednopodlažní ocelo-skeletovou halu se zázemím, které tvoří sklady, vstupní prostory, kanceláře a sociální zařízení. Střecha je plochá s hydroizolací. Objekt je vytápěn přímotopy, elektroinstalace pro obě napětí, voda, kanalizace pouze chybí plynovod. Teplá voda zajištěna průtokovým ohřívačem. Skladové prostory jsou o rozloze 413 m2, Kancelářské prostory 96 m2 a ostatní provozní prostory 25 m2. V případě vašeho zájmu neváhejte kontaktovat Dobrou realitku.

Parametry nemovitosti

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Na Vinici, Předměstí
ID
300
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
413 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dobrá realitka

Dobrá realitka

Velká Dominikánská 102/23, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslav  Pokorný

Mgr. Miroslav Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti