Prodej podílu vily, Praha - Klánovice, Ke znaku, 255 m2 (ID: 1974873)

Ke znaku, Praha 9 - Klánovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejvyšší nabídce)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Jedinečná investiční příležitost - prodej většinového podílu (2/3) na nemovitosti s velkým pozemkem v centrální části Klánovic.

Rádi bychom Vám představili prvorepublikovou vilu z roku 1922, která byla postavena v bezprostřední blízkosti klánovických lázní. Tuto oblast obývali zejména bohatí a vážení obchodníci z Prahy, kteří se zde stavěli svá reprezentační a letní sídla. Jedním z takovýchto domů je i vila, kterou si postavil pan Šebek.

Vila je umístěná hluboko ve velké zahradě o rozloze 2632m2 a sloužila především ke společenským akcím i sezónním pobytům tehdejšího majitele a jeho rodiny (byl to movitý obchodník se zlatem). Vila byla obklopena francouzskou zahradou plnou okrasných dřevin (některé jsou na pozemku dodnes), květinových záhonů a pískových cestiček, po kterých korzovali hosté.

K záměru konání společenských akcí a pobývání zde hlavně v letních měsících byl koncipován i vnitřek domu.

Původně v suterénním 2 pokojovém bytě (50m2) bydlel zahradník a správce. Střední část domu sloužila ke konání společenských akcí (105m2) a podkrovní část (100m2) jako ložnice a zázemí majitelů.

Proto i dnes můžete ve střední části domu stanout v malém tanečním sále, který byl v současnosti používaný jako obývací pokoj. Prostor si svůj charakter zachoval díky citlivé rekonstrukci, původním dubovým parketám, špaletovým oknům s dřevěnými roletami i zdobeným proskleným dvoukřídlým dveřím. Otevřete-li dvoukřídlé dveře do pokoje na západě dostanete se do ložnice s šatnou. Ovšem v minulosti byl i tento prostor využívám pro reprezentační a společenské účely, buď jako salónek nebo jako rozšíření tanečního sálu.

Celý byt o rozloze 105 m2 (3+kk) ve středu domu je orientován na jih. Je světlý, slunný a v horkých letních dnech stále skvěle slouží původní dřevěné rolety. Z obývacího pokoje vedou dveře na velkou terasu, ze které je krásný výhled na zahradu.

Horní byt (100m2) prošel mnoha částečnými rekonstrukcemi. Jsou zde 3 pokoje, kuchyň s jídelním koutem, pracovna ve výklenku. Koupelna a WC. Původní bukové parkety.

Klánovice jsou jednou z nejžádanějších pražských lokalit, kde je zároveň veškerá občanská vybavenost (obchody, kavárny, restaurace, školy, koupaliště, atd.) a je obklopeno zelení (Klánovický les).

Dopravní dostupnost je velmi dobrá a je zda také vlakové nádraží, které je hojně využíváno jako nejrychlejší spojení s centrem Prahy.

Podrobné informace vč puldorysů najdete zde:
https://jakubvedral.cz/vila-klanovice-ke-znaku/

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
nejvyšší nabídce
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Ke znaku, Praha 9 - Klánovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
2632 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Vedral

Jakub Vedral

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu vil v Praze 9?