Prodej rodinného domu, Kunice, 266 m2

Kunice

26 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 126 291 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Kunicích

Informace k domu

Tento prosklený skvost vyhrál v soutěži Česká cena za architekturu a řadí se mezi 99 nejlepších domů na domácím trhu!

Rodinný dům o celkové podlahové ploše 226,6 m2 stojí na pozemku s výměrou 1196 m2 . Prvotřídně vybavený interiér je dokonale propojen s udržovanou zahradou, aby ve vás navozoval stejný pocit volnosti a naprostého soukromí jako prvorepublikové funkcionalistické stavby. Velkoplošná okna po celé délce hlavní obytné místnosti tvoří souvislou prosklenou stěnu, která se dá díky zabudovaným kolejnicím zatahovat závěsy. Pro více informací a reálné fotografie navštivte naše webové stránka a neváhejte nás kontaktovat.

Při stavbě vily se rozhodně nešetřilo. Dřevěné podlahy jsou z masivního dubu a stěny v celé nemovitosti jsou gletované, aby nezachytávaly prach. Stropy tvoří pohledový beton a průhledné stěny a okna jsou vyhotoveny z vrstveného bezpečnostního izolačního trojskla plněného interním plynem. Designově čisté koupelny vybavené sanitou Alca a Laufen stejně jako minimalistický kuchyňský kout se spotřebiči značek Miele a Bosh dokonale zapadají do nadčasové stavby.

Vytápění zajišťuje plynový kotel. Příjemnou teplotu v hlavním obytném prostoru udržuje podlahové topení a krb na dřevo. Neschází ani příprava na instalaci fotovoltaiky a tepelné čerpadlo. Nemovitost střeží zabezpečovací systém Jablotron a k parkování lze využít druhý pozemek nebo parkovací stání pod střechou pro dvě auta o velikosti 38,9 m2.

Stavba s výhledem do krajiny s bezúdržbovou zelenou střechou je organicky propojena s nádhernou zahradou. K zavlažování trávníku, okrasných rostlin a ovocných stromů slouží dvě retenční nádrže a dvě studny. Bydlení v této noblesní vile - to je splněný sen o životě v zeleném ráji.

Kunice se zámkem jsou obklopené lesy a na své si tu přijdou lidé se zájmem o procházky v přírodě a cykloturistiku. Dominantou obce je zámek Berchtold se sportovním areálem, tenisovými kurty, fotbalgolfem a dopravním hřištěm pro děti. Když zatoužíte po ruchu velkoměsta, stačí nasednout do automobilu a za necelých 10 minut najedete na dálnici. Po 25 minutách už vystupujete v centru Prahy.

Pokud se vám tato jedinečná nemovitost vryla pod kůži a už ji nemůžete dostat z hlavy, neváhejte a rezervujte si prohlídku. Získejte jednu ze stovky nejpovedenějších staveb v republice pro vás a vaši rodinu, dokud je k mání.

(Fotografie jsou pouze ilustrační.)

Parametry domu

Cena
26 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kunice
ID
126
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
227 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
266 m2
Plocha nemovitosti
1196 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Míka

Petr Míka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kunicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti