Prodej rodinného domu, Vrbice, Za Školou, 150 m2

Za Školou, Vrbice

Rezervováno
4 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 539 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vrbici

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji půvabný patrový dům 4+1 s verandou, pochozí půdou, stodolou, dílnou a černou kuchyní. Dům je částečně podsklepen. K domu patří velký pozemek na katastru zapsaný částečně jako zahrada, částečně jako orná půda, kromě zastavěné plochy a nádvoří (323 m2) se prodává pozemek celkem 4 442 m2. U domu je vzrostlý meruňkový sad, nemovitost se nachází v úrodné oblasti Polabí. Do domu je zavedena elektřina, voda z vlastní studny, teplá voda se ohřívá bojlerem. Kanalizace je řešena jímkou, k hranici pozemku je přiveden plyn.
Nemovitost je vhodná pro rodinu zabývající se ekologickým zemědělstvím. V obci je základní vybavenost, v 5 km vzdálené Roudnici nad Labem pak naleznete vše potřebné.
Dům je před rekonstrukcí, avšak i v současné době je celoročně obyvatelný. Domluvte si prohlídku a přijeďte se podívat, jak byste do tohoto půvabného domu mohli zase přivést život.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Za Školou, Vrbice
ID
0061-NP02673
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
323 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 110 lidí

Prodejce

Mgr. Vladimíra Halperin Matoušková

Mgr. Vladimíra Halperin Matoušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrbici (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti