Prodej rodinného domu, Záhoří, 140 m2

Záhoří

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Záhoří

Informace k domu

Dovolte mi nabídnout Vám k prodeji tuto mimořádnou nemovitost, registrovanou jako chráněnou kulturní památku.
Chalupa se nachází na západní straně severní části obce nedaleko návsi, v blízkosti průjezdné komunikace, odkud se výrazně pohledově uplatňuje nádherně zdobený štít.
Jedná se o chalupu postavenou v roce 1864, která má dochovaný selskobarokní volutový štít se štukovou výzdobou, s lidovými motivy. Výjimečná je plastická výzdoba s madonou v horní části, Sv. Janem Nepomuckým uprostřed a lidové ozdobné prvky. Původní vnitřní dispozice stavení je zachována. Památkový význam objektu je umocněn zachovalou světnicí a klenutou chodbou, kuchyní a dvěma pokoji.
Nespornou výhodou nemovitosti je opravená střecha a sanované základy domu. Půdní prostory domu mohou být využity na stavbu podkrovních pokojů.
Odpad je řešen pomocí septiku a elektrický přívod dosahuje standardních 230 V.
Tato malebná usedlost nabízí ideální kombinaci historického kouzla a možností vlastní úpravy. Prostorný pozemek poskytne novým majitelům nekonečné možnosti a prostor k relaxaci či aktivitám ve venkovském prostředí. Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají autentické bydlení s bohatou historií.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Záhoří
ID
0061-NP02678
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
555 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you II

Kolbenova 942/38a, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Radek Wagner

Radek Wagner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Záhoří (okr. Písek)?

Podobné nemovitosti