Prodej bytu 2+1, Křtiny, 81 m2 (ID: 1973644)

Křtiny

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Křtinách

Informace k bytu

Už jste byli někdy ve Křtinách? Tam je krásně, co?
A co takhle se tam rovnou nastěhovat? Pokud nad tím zvažujete, určitě čtěte dál!
Máme pro vás totiž byt o dispozici 2+1 a výměře 81m2 a k tomu předzahrádku 31m2.
Do bytu vejdete přes společnou halu do centrální chodby, ze které jsou samostatné vstupy do všech jednotlivých místností. Po pravé straně je komora, koupelna se sprchovým koutem, samostatný záchod a vstup do jednoho pokoje. Po levé straně je vstup do kuchyně s jídelnou a do největšího pokoje. Vytápění je tu řešeno plynovým kotlem, TUV bojlerem. Voda je obecní, napojeno do veřejné kanalizace.

Nejlíp to ale stejně posoudíte při osobní návštěvě. Tak naplánujte výlet do Moravského krasu a přijměte naše pozvání, budeme se těšit!

V naší nabídce najdete i větší byt v patře, který má balkon, terasu i možnost vybudovat střešní zahrádku s výhledem na krásný Santiniho kostel Panny Marie, případně možnost nákupu celého domu za zvýhodněnou cenu 5,7mio a využít investiční příležitosti bydlení i pronájmu.

Pozn.: Zprostředkovatelský poplatek činí 5%+DPH. Energetický štítek se zpracovává, zatím uvádíme G. Pomůžeme se zajištěním hypotečního úvěru, možnosti i bez dokazování příjmů.

Parametry bytu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 7. 2024
Adresa
Křtiny
ID
24-02-22a
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
111 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ochodek Estates

Brodek u Konice 126, Brodek u Konice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Miroslav Němeček

Miroslav Němeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Křtinách?

Podobné nemovitosti