Prodej vícegeneračního domu, Chudčice, 177 m2

Chudčice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize RK, právních služeb a úschovy)

Doporučené firmy v Chudčicích

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízím k prodeji prostorný dvougenerační dům s krásnou zahradou, který se nachází v klidné části obce Chudčice, jen kousek od Brněnské přehrady. Dům prošel v posledních letech postupnou rekonstrukcí od sklepa až do podkroví. Je připravený pro soužití dvou generací, ale přitom zajišťuje pro každou jednotku dostatek soukromí.
Horní byt je situován v podkroví domu s dispozici 2+1 a ploše 103 m2. Tento prostor byl kolaudován v roce 2014. Samostatná kuchyně, ložnice s šatnou a velký obývací pokoj, vstupní veranda a dále koupelna a oddělená toaleta. Vstup je možný schodištěm ze spodní jednotky nebo samostatným vstupem ze zahradní terasy přes verandu.
Spodní byt je 3 + 1 o ploše 73 m2. Skládá se ze tří pokojů, kuchyně, koupelny a samostatné toalety. Má vlastní vstup ze dvora a z  bytu je možné použít schodiště do horního bytu.
Zahrada má plochu 451 m2, pro stoupání do svahu je rozdělena na jednotlivé terasy. Zavlažování je chytře řešeno z vlastní studny. Součástí zahradního ochozu je také příjemný altánek.
Samotný dům včetně předzahrádky a dvora má plochu 275 m2, celkově tedy 726m2
Součástí domu je dále kotelna s dílnou a sklad uhlí a dřeva se vstupem ze dvora. Pod domem je také malý sklep se studnou.
Parkování je možné před domem nebo za brankou.

Chudčice mají se svou polohou spoustu předností:
Autem se dostanete do 30 minut od Brna, za 10 min do Kuřimi. Je možné využít MHD do Brna, do Kuřimi, do Tišnova. Zastávka MHD je od domu 4 minuty chůze.
Klidné venkovské prostředí s kompletní občanskou vybaveností:
- Malotřídka pro první stupeň ZŠ a mateřská škola přímo v obci
- Ordinace praktického lékaře v blízké Veverské Bitýšce
- Obchod s potravinami a hospůdky
- Sportovní vyžití: fotbalové hřiště, dětské hřiště, fit centrum
- Kulturní dům pro společenské akce a pravidelné obecní události a slavnosti
- Blízkost Brněnské přehrady, doslova pár minut chůze od domu
- V okolí je snadné napojení na turistické a cyklistické trasy

Tento dům představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří touží po klidném rodinném životě v přírodě, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu města. Ať už hledáte místo pro vícegenerační bydlení, prostor pro růst vaší rodiny nebo investiční příležitost, tato nemovitost v Chudčicích splní všechna vaše přání o ideálním domově. Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného domu.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize RK, právních služeb a úschovy
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
Chudčice
ID
0193-NP02250
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
177 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
726 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Sobotka

Petr Sobotka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Chudčicích?

Podobné nemovitosti