Prodej rodinného domu, Sokoleč, V Olšinkách, 263 m2

V Olšinkách, Sokoleč

12 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 524 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Sokolči

Informace k domu

Krásný rodinný dům na prodej v obci Sokoleč, na adrese V Olšinkách 322. Tento prostorný dům má zástavěnou plochu 163 m2 a nachází se na pozemku o velikosti 437 m2. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem, 2 ložnice, pracovna, kuchyň se špížem, prostorná chodba, WC a koupelna. V druhém patře jsou další 2 místnosti, WC se sprchovým koutem a podkroví o velikosti 78 m2, které lze dokončit podle svých představ.

Součástí domu je garáž o velikosti 28,5 m2, technická místnost s novým elektrokotlem a provozními nádobami, sauna s vyhřívací jednotkou a sklepy o celkové výměře 47 m2. Fasáda byla zateplena v roce 2019 a voda a kanalizace jsou místní. Dům má také vlastní jimku a studnu. Na zahradě se nachází bazén, pergola, udírna a vinný sklep. Velkou výhodou tohoto domu je jeho umístění s výhledem do parku s dětským hřištěm.

V obci Sokoleč najdete školu, mateřskou školu, poštu, úřad, obchod vzdálený pouhých 400 m, restaurace a několik hospod. Do Poděbrad je to 4 km, vlaková stanice je vzdálena 4 km, na Černý Most je to pouhých 25 minut jízdy autem. Tento rodinný dům je ideální pro ty, kteří hledají klidný a pohodlný život na venkově, ale s dobrou dostupností do města.

Parametry domu

Cena
12 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
V Olšinkách, Sokoleč
ID
Sokoleč
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
263 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
437 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Kateřina Chiščenko

Kateřina Chiščenko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sokolči?

Podobné nemovitosti