Prodej bytu 4+kk, Háj ve Slezsku, 85 m2

Háj ve Slezsku

5 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 879 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Háji ve Slezsku

Informace k bytu

Nabízíme Vám ke koupi novostavbu - mezonetový byt 3+kk o celkové výměře 85 m2 s terasou 10 m2 a se zahrádkou v obci Háj ve Slezsku. V bytě se nachází v 1 NP kuchyně s jídelnou a obývákem, WC, ve 2 NP 2 místnosti, koupelna s WC (půdorys na vyžádání zašleme). Byt se nachází v bytovém domě o třech bytových jednotkách. K bytu náleží terasa, parkovací stání, kůlna.
Vytápění bude zajištěno tepelným čerpadlem vzduch- vzduch systém Hitachi triple C, doplňkový zdroj - elektrické topné rohože max. 10%, systém vytápění: teplovzdušné, podlahové, ohřev TUV - zásobníkový Yutampo R32 190l, ohřev tepelným čerpadlem Hitachi triple C.

Mezi hlavní výhody patří:
krásná francouzská okna
klidná lokalita
výborná dostupnost směr Opava/Ostrava
energetický průkaz B
chlazení v ceně (jednotka hitachi, která vytápí, zároveň chladí)
parkovací místa
příprava pro elektrické žaluzie
podlahové vytápění pro maximální komfort

Cena bez kuchyňské linky, koupelny, dveří (vše je možnost vybrat dle vlastní volby - po dohodě dodělání buď individuálně nebo ve spolupráci se stavební firmou tohoto bytového domu), přesný popis vybavení, který je předmětem prodeje zašleme na vyžádání.
Foto pouze ilustrační.
Momentálně je na stavbu vydáno stavební povolení, předpokládaný začátek výstavby je září 2024.

Parametry bytu

Cena
5 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
Háj ve Slezsku
ID
0103
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Hranošová

Ing. Lenka Hranošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Háji ve Slezsku?

Podobné nemovitosti