Prodej komerční nemovitosti, Kopřivnice, Česká, 4427 m2

Česká, Kopřivnice

26 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 126 053 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Kopřivnici

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám komerční nemovitost s otevřenou škálou investičních příležitostí v obci Kopřivnice. Jedná se o jedinečnou příležitost s otevřenými možnostmi změny stavu objektu, a to od možnosti samotné rekonstrukce až k demolici s novou výstavbou. Objekt se dá samozřejmě využívat i v současném stavu k pronájmu kanceláří. Lukrativní místo v centru obce vybízí k vybudování nové etapy bydlení ve městě.

Varianty jsou otevřené, jelikož budova je v dobré technické kondici a není tak nutné se rovnou do projektu vrhat s nutností demolice, ale dá se jej využít ke kompletní rekonstrukci či provozovat v aktuálním stavu.

Užitná plocha objektu je 4427 m2 s tím, že sestává z tří nadzemních podlaží a jednoho podzemního. V současné době se budova využívá pouze z nějakých 25 %, kde část objektu je pronajata k využití jako kanceláře, prodejny či třeba prostory pro služby. Zbylá část budovy je nevyužita (z důvodu neaktivity majitelů).

Objekt je postaven z cihly pálené, plné a je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Vytápění je zajištěno plynovými kotly. Bývalá herna v přízemí a bývalé sportovní centrum Relax v 3. nadzemním podlaží mají každá svůj vlastní kotel. Zbylé části budovy jsou vytápěny soustavou několika kotlů. Aktuální stav umožňuje vytápění přední a střední část budovy (v této části jsou i nájemci), zadní část se vytápí jen do míry, aby nedocházelo k promrznutí.

Pro více informací, nebo prohlídku objektu, nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám poskytneme bližší informace, návrhy rekonstrukcí či výstavby, které nechali majitelé doposud vytvořit. Můžeme také poskytnout několik variant včetně ekonomiky rekonstrukce či výstavby, kterou pro majitele zpracovaly externí společnosti.

Parametry nemovitosti

Cena
26 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
25. 7. 2024
Adresa
Česká, Kopřivnice
ID
00054
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
4427 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

QB realty s. r. o.

tř. T. G. Masaryka 1129, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikola Nieslaniková

Nikola Nieslaniková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti