Prodej pozemku pro bydlení, Březiny, 1050 m2

Březiny

4 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 778 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Březinách

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební parcelu o celkové ploše 1050 m2 v k.ú. Březiny u Poličky na Českomoravské vrchovině, v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy v jižní části Pardubického kraje, na hranicích s krajem Vysočina.
Součástí prodeje je projektová dokumentace na celo-podsklepený RD se zděnou garáží, včetně všech povinných vyjádření, s již vydaným platným stavebním povolením.
Bližší informace na vyžádání u prodejce.
Pozemek je oplocený, IS jsou přivedeny na hranici pozemku.
V lokalitě je několik turistických stezek, vedou zde oblíbené cyklotrasy a v zimních měsících funguje lyžařský vlek a běžecké trasy.

Parametry pozemku

Cena
4 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
24. 7. 2024
Adresa
Březiny
ID
24PP000063
Plocha nemovitosti
1050 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eva Jeřábková

Ing. Eva Jeřábková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Březinách?

Podobné nemovitosti