Prodej chaty, Rokycany, Žďárská cesta, 742 m2

Žďárská cesta, Rokycany - Nové Město

1 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 817 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Rokycany- prodej chaty se zahradou, pergolou a bazénem!

Jak trávíte léto? Co takhle grilovat na své chatě se zahradou a terasou? A koupat se ve vlastním bazénu? Tak na co ještě čekáte? Léto je v plném proudu!!

V oblíbené chatové lokalitě „Žďárská cesta“ v Rokycanech Vám nabízím ke koupi krásnou zahradu o celkové výměře 742 m2, ke které dále náleží i podíly na příjezdových cestách.
Jedná se o vlastní pozemek, plně oplocen s vjezdovými vraty, který je soustavně a pečlivě udržován, s okrasnými keři, solitéry a květinami.

Nachází se zde dřevěná přízemní chata, o jedné místnosti a s malou teráskou. V chatce je zavedena elektřina, je zde kuch. kout, lednice s mrazákem, sedací souprava a televize. Před chatou je postavena zastřešená terasa, na které můžete trávit volný čas a něco dobrého si ugrilovat.

Voda je z vlastního vrtu, 17 m hlubokého, s dostatkem vody, ze kterého si můžete napustit i venkovní bazén. K bazénu je solární ohřev vody a další příslušenství. V rohu zahrady je přistavěn plechový kontejner sloužící na uložení zahradního nábytku a nářadí. A v samostatném dřev. domečku je chemické WC.

Chata se nachází v okrajové části obce a vzhledem k malé osadě Vám nabízí oázu klidu od ruchu města.

Chata má přidělené č.evidenční a k pozemku je vydaná Územně plánovací informace – plocha individuální rekreace – zahrádkářská osada.
Neváhejte! Jedna z mála nabídek!!

Parametry domu

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 7. 2024
Adresa
Žďárská cesta, Rokycany - Nové Město
ID
3544
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
742 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
742 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Simona Fastová

Simona Fastová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Rokycanech?

Podobné nemovitosti