Prodej chalupy, Frýdlant nad Ostravicí - Lubno, 130 m2

Frýdlant nad Ostravicí, Lubno

8 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 653 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Frýdlantu nad Ostravicí

Informace k domu

BO! Vám nabízí stylovou a luxusně vybavenou chalupu ve vyhledávané lokalitě Malenovice, uprostřed nádherné beskydské přírody pod Lysou horou.

Chalupa je postavena z přírodního kamene a dřeva a je s citem zasazena do okolního prostředí. Je vhodná jak k rekreaci a odpočinku, tak i k trvalému bydlení.
Chalupa je podsklepená, v suterénu můžeme najít herní místnost s biliárem, zrelaxovat se v sauně nebo si odpočinout ve vířivce.

V přízemí se nachází společenská místnost, koupelna s vanou, WC, skvěle vybavený kuchyňský kout a prostorný obývací pokoj s pohodlnou koženou sedačkou. Nepřehlédnutelnou dominantou obývacího pokoje je krásný, velký krb, který lze využít pro vytápění chalupy a zároveň vytvoření příjemné a romantické atmosféry. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou lodžii s pohodlným posezením s výhledy do okolní přírody. Po dřevěných schodech se dostaneme do podkroví, kde se pohodlně vyspí 8 osob.

Milovníci grilování jistě ocení stylové venkovní posezení s kamenným grilem a udírnou, které přímo vybízí k nevšedním kulinářským zážitkům.
Vytápění chaty zajišťují praktické el. přímotopy nebo lze využít krb, voda je z vlastního vrtu a kanalizace je řešena čističkou. Výhodou je i prostorný, zatravněný a oplocený pozemek, který jistě ocení rodiny s dětmi.

Díky své poloze a krásné beskydské přírodě nabízí chalupa nepřeberné množství sportovních a turistických aktivit jak v létě tak v zimě. Nedaleko jsou golfové resorty v Ostravici a Čeladné, sportovní letiště ve Frýdlantě, skiareál Opálená, nabízí se výlety na Lysou horu, Ondřejník, Radhošť, Pustevny. Je zde spousta cyklotras a turistických stezek. Zároveň díky blízkému Frýdlantu nad Ostravicí je k dispozici veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, pošty, restaurací, bankomatů, lékaře atd.
Velkou výhodou je, že se chalupa prodává plně vybavená, lze ji ihned využívat a její luxusní zařízení tak bude sloužit novému majiteli.

S financováním vám rádi pomůžeme a dle vašich požadavků a možností najdeme nejlepší řešení přímo na míru pro Vás.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s vyšší nabídkou.

Těším se na Vás na prohlídce!

Parametry domu

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 7. 2024
Adresa
Frýdlant nad Ostravicí, Lubno
ID
5069
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
67 m2
Plocha nemovitosti
790 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Miroslav Horák

Miroslav Horák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Frýdlantu nad Ostravicí?

Podobné nemovitosti