Prodej rodinného domu, Neurazy, 111 m2 (ID: 1968682)

Neurazy

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Neurazech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej vesnického stavení o zastavěné ploše 129 m2 na vlastním pozemku 802 m2, se zahradou 648 m2 v Neurazy, část Soběsuky, okres Plzeň-jih.
Nemovitost se nachází na v centru obce, pozemek je mírně svažitý, obestavěný domem a hospodářskými budovami, uprostřed kterých je zatravněný, udržovaný dvůr se zelení a zápražím. Dům jsou citlivě zakomponován do okolní krajiny a dává majitelům pocit soukromí a volnosti. Příjezd je z hlavní, obecní komunikace vraty přímo na pozemek.
Střecha cca 10 let nové tašky a krovy na domě i stodole.
Nemovitost je tvořena hlavní, přízemní budovou o dispozici 4+1 (cca 80 m2) a v půdním prostoru po schodech z přízemí jsou ještě 2 samostatné obytné místnost místnosti (cca 31 m2).
Přízemí je prostorné zádveří, ze kterého se vchází do centrální místnosti, kuchyně se spíží a dále vždy do dvou odděleným, průchozích pokojů. Z předsíně je také vstup po schodišti na půdu, kde jsou situovány 2 místnosti. V předsíni je umyvadlo a v jedné z přízemních místností je sprcha, ohřev zajišťuje průtokový ohřívač. Suchá toaleta ve zděném přístřešku vedle domu.
Vytápění kamny na tuhá paliva v kuchyni a obývacím pokoji/ložnici vytápění zajišťují krbová kamna. Plyn vyveden do kuchyně (na vaření).
Dům je částečně podsklepen. Půda je přes celý objekt.
Podlahovou krytinu tvoří převážně dlažba, v obytných místnostech pak dřevěná podlaha.
Před domem je kamenná terasa s možností posezení.
Dům je napojen pouze na elektřinu. Voda z vlastní studně s čerpadlem (pitná), není v domě rozvedena, pouze napojení ze sudu na sprchu a dřez. Odpad je sveden do přepadové jímky. Vybudování obecní kanalizace a vodovodu je již naplánováno.
Na obytnou část navazují menší hospodářské budovy a stodola, která je průchozí do zahrady s ovocnými stromy a keři.
Jedná se tradiční rodinou nemovitost, která byla po desetiletí předávána z generace na generaci. Aktuálně již není možné nemovitost udržovat, a tak hledáme vhodného zájemce, který by ocenil potenciál venkovského stavení pro bydlení či případné podnikání na jednom místě a dům zrekonstruoval.
Občanská vybavenost: mateřská škola, lékař a potraviny jsou přímo v obci, což zajišťuje základní občanskou vybavenost. Pro další služby můžete využít blízkost města Nepomuk nebo městysu Žinkovy, které jsou vzdálené jen 4 km.
Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovými spoji, které mají zastávku přímo v obci, což usnadňuje cestování do okolních měst a obcí.
Pozemek s domem je vhodný pro mladý pár nebo všechny, co mají rádi výhody bydlení v malé obci, ale v dosahu města s jeho infrastrukturou. Jeho koupi doporučujeme pro celoroční bydlení nebo jako víkendovou chalupu. S financováním vám rádi pomůžeme a zajistíme ten nejvhodnější způsob. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Neurazy
ID
0091
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
802 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neurazech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti