Prodej vícegeneračního domu, Praha - Vinoř, Strojická, 213 m2

Strojická, Praha 9 - Vinoř

14 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 532 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Hledáte klidné a přitom dobře dostupné bydlení v Praze? Vinoř nabízí ideální spojení přírody a městského komfortu a vy máte nyní příležitost stát se součástí této malebné čtvrti.

Nabízíme k prodeji hezký a prostorný rodinný dům, původně z roku 1921, který v roce 2003 prošel kompletní a velmi zdařilou rekonstrukcí. Jeho majitelé ve spolupráci s architektem plně využili potenciálu tohoto domu a nechali jej přestavět do dnešní podoby. Součástí přestavby a rekonstrukce bylo také vytvoření dilatační spáry mezi tímto a sousedním domem.

Dnes je dům uzpůsoben jako dvougenerační. Na celkem 213 m2 užitné plochy najdete dvě bytové jednotky. V přízemí se nachází bytová jednotka o dispozici 2+1 (87 m2), s prostornou předsíní s praktickými úložnými prostory. Z hlavní obývací místnosti je vstup do zimní zahrady a na zahradu. Kuchyň je vybavena kvalitními spotřebiči Miele. Z kuchyně je vstup do komory a sklepa a také průchod do garáže. Garáž je z obou stran vybavena automatickými vraty Perfect Door a je průjezdná z ulice až do zahrady.

Druhé patro tvoří bytová jednotka o dispozici 3+1 (126 m2). I zde najdete v kuchyni kvalitní Miele spotřebiče. Z obývací místnosti je vstup na prostornou terasu s posezením.

Vytápění domu a ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel Buderus se zásobníkem TUV, v přízemí domu je také podlahové vytápění. Dům je zateplený. Primárním důvodem pro zařazení domu do PENB třídy D je starší a méně účinný plynový kotel.

K domu náleží zahrada se vzrostlou zelení, která nabízí naprosté soukromí. Má rozlohu 210 m2 a je na ni přístup z obývacího pokoje v přízemní nebo z garáže. Na pozemku se nachází také 30 m2 velká dílna/skladové prostory se sklepením. V tomto prostoru se nabízí možnost vybudování letní kuchyně s krytým posezením nebo kanceláře či pracovny oddělené od hlavní obytné části.

Nemovitost je velice dobře dopravně dostupná. Nejbližší autobusová zastávka MHD se nachází pouhé 3 minuty chůze od domu. Vinoř nabízí veškerou občanskou vybavenost – najdete zde ZŠ, MŠ, možnosti pro sport a trávení volného času. Obstaráte zde nákupy všeho potřebného, a to buď v menších obchůdkách nebo v menším obchodním centru. Nechybí zde ani lékařská péče, lékárna nebo pošta a nejrůznější služby a restaurace.

V okolí se nachází několik hezkých míst pro vycházky – například nedaleký Ctěnický háj se zámkem a jízdárnou, Satalická obora, okolí Vinořského zámku, rybníky Malá a Velká Obůrka s pískovcovými skalami nebo zřícenina hradu Jenštejn. Je zde plno značených turistických a nových cyklistických tras, sportovišť a možností, jak aktivně trávit volný čas.

Ve Vinoři rozhodně najdete hezké a pohodové bydlení se skvělou dostupností do centra Prahy!

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
14 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Strojická, Praha 9 - Vinoř
ID
0692
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
213 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
401 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti